Antonio David i Olga Moreno a la manifestació de la 'Marea Azul' a Màlaga

Sembla que sí: Olga Moreno i Antonio David ens han pres el pèl

Olga Moreno i Antonio David Flores podrien haver mentit per a derrotar Rocío Carrasco

Antonio David Flores, exmarit de Rocío Carrasco, va començar a treballar als mitjans de comunicació i de seguida va demostrar que tenia un gran talent. El problema és que fa mesos Telecinco va decidir prescindir dels seus serveis, i des de llavors cap periodista s'atreveix a donar-li veu.

L'antic tertulià assegura que la premsa del cor ha liderat una campanya de desprestigi contra ell que li ha fet molt de mal.

Va posar punt final a la relació que tenia amb l'empresària andalusa Olga Moreno després de més de quinze anys junts.

L'exmarit de Rociíto assegura que Telecinco ha difós rumors molt forts que han destrossat el seu segon matrimoni. No obstant això, molta gent pensa que tot ha estat un muntatge per a convertir-se en víctima de la batalla mediàtica en què està immers.

Foto de la família Flores Moreno
La col·laboradora acusa Olga i Rocío de ser còmplices d'Antonio David | cedida

Olga Moreno podria haver format part d'una suposada mentida, atreviment que, si fos cert, embrutaria la seva trajectòria per sempre. Recordem que va concursar a 'Supervivientes 2021', concurs que va guanyar i la va convertir en una estrella. Des d'aleshores ha anat adquirint poder a les xarxes, i actualment és una persona bastant influent.

Una revista molt  coneguda va anunciar que Olga s'havia separat d'Antonio David, el pare de la seva única filla, Lola. Els protagonistes de l'escàndol van trigar molt de temps a confirmar la notícia, cosa que va generar tota mena de rumors. Alguns periodistes van assegurar que havien acabat molt malament la relació, però sembla que això no és veritat.

L'excol·laborador de Telecinco sempre s'ha portat bé amb Olga. De fet, vivien junts tot i que estaven separats. «El que tinc molt clar és que aquesta parella segueix vivint a la mateixa casa, sota el mateix sostre. No sé si és per una estratègia judicial, però aquesta és la realitat», va declarar fa temps el reporter Omar Suárez.

Antonio David Flores i Olga Moreno, acusats de ser uns muntatgistes

La periodista i presentadora María Patiño tenia una informació que prometia marcar un abans i un després a la premsa del cor. Seguint les seves dades, havia passat alguna cosa entre Flores i Moreno que acabaria amb el pacte de silenci que havien acordat.

Suposadament estaven enfadats, i no volien viure junts, motiu pel qual l'exguàrdia civil estava buscant casa.

Antonio David Flores i el seu advocat, Iván Hernández
Antonio David ha protagonitzat moltes polèmiques | cedida

Antonio David Flores ha deixat circular tota mena de rumors des que es va separar d'Olga Moreno. I molta gent pensa que aquesta actitud pertany a una estratègia. Hi ha la possibilitat que realment no s'hagi separat d'Olga i que tot hagi estat una mentida per a cridar l'atenció.

Rocío Carrasco va aconseguir bandejar l'antic col·laborador televisiu, i gran part del públic el va acusar d'haver comès un delicte. L'única manera que tenia de recuperar la fama era convertint-se en víctima d'un suposat complot.

Primer pla d'Olga Moreno somrient
Olga Moreno ha sortit esquitxada de l'escàndol | GTRES

Alguns experts en crònica social asseguren que ha fingit una ruptura sentimental per a fer pena.

La guanyadora de 'Supervivientes' ha sortit perjudicada per aquest escàndol mediàtic. Els fans de Rociíto l'acusen de formar part activa de l'enrenou, i la seva imatge pública està afeblida. Caldrà esperar per a veure qui diu la veritat de tota aquesta història.

Antonio David Flores recupera el seu poder

El malagueny sap que la suposada separació d'Olga Moreno l'ha tornat a primera línia mediàtica. I no són pocs els que s'han solidaritzat amb ell. Aquest és el motiu pel qual ha tornat a la vida pública i ha recuperat part del poder que havia perdut.

I és que és el líder d'un exèrcit que es fa dir 'Marea Azul'. Aquest batalló d'atac pretén aniquilar tots els enemics de Flores. Olga ha demanat empara a aquesta legió, i tots junts intentaran frenar la força de Rocío Carrasco.