Camilo Blanes

L'exparella del fill de Camilo Sesto explica la realitat: posa els pèls de punta

Christina Rapado revela la veritable situació de Camilo Blanes

Camilo Blanes, fill de Camilo Sesto, encara continua a l'hospital després que dimecres passat ingressés d'urgència. Segons algunes fonts, Camilín es troba a planta després d'haver estat a la Unitat de Cures Intensives i el seu pronòstic és reservat.

Així ho confirmava la mare del jove i la seva exparella, Christina Rapado, després que 'Socialité' s'hi posés en contacte. Només conèixer la notícia, Christina va anar immediatament a l'hospital Puerta del Hierro de Madrid per saber de primera mà la seva evolució.

S'esperava que el cap de setmana passat rebés l'alta, però sembla que la situació no ho ha permès. A Camilo encara li queden uns quants dies ingressat, però estan segurs que es recuperarà.

L'exparella de Camilo Blanes revela la veritat sobre el fill de Camilo Sesto

Els problemes d'addicció que arrossega Camilín no són nous. El fill del cantant fa anys que està immers en una situació molt complicada que omple de preocupació i angoixa els seus. Especialment la seva mare, Lourdes Ornelas, que ja no sap a qui recórrer per poder ajudar el seu fill.

Tot i que va assegurar que l'ingrés hospitalari va ser degut a una caiguda mentre feia una travessia amb bicicleta, la realitat és molt diferent. Almenys és el que va assegurar Christina Rapado, exparella de Camilo després d'una entrevista per a 'Socialité'.

Christina Rapado en una imatge pujada al seu Instagram
Christina Rapado va tenir una relació amb el fill de Camilo Sesto | Instragram

«Està intubat, jo ara mateix vaig cap al Puerta de Hierro», començava dient. «Diuen que s'estabilitzarà i que de moment li queden uns dies més, el que interessa és la seva recuperació», assenyalava.

La notícia del seu ingrés hospitalari no va agafar per sorpresa Christina. Era una cosa que es veia venir atès el problema que Camilo té amb certes substàncies. «A vegades es passa de la ratlla, mai millor dit, quan va de festa. Va acabar una mica malament, però és el nostre pa de cada dia».

Rapado, que encara manté contacte amb ell, assegura que Lourdes «vol portar les regnes del seu fill». Tot i això, afegeix que Camilín «és un home i fa el que li sembla oportú». A més, durant l'entrevista ha volgut trencar una indirecta a favor negant que aquest «porti una mala vida», com s'ha rumorejat.

«Cada X temps organitza una festa perquè ell ho creu oportú així», afirma la seva exparella. «Que aquest ensurt li serveixi perquè estigui tranquil durant un temps llarg», afegeix Christina Rapado.

La cara oculta de la mare i la parella de Camilo Blanes

Aquest episodi ha causat un gran enrenou al voltant del fill de Camilo Sesto. La seva mare i la seva parella romanen al costat d'ell deixant, pràcticament, els seus amics al marge. Una situació que ha provocat indignació entre ells destapant la realitat que s'amaga després de la presència contínua de Lourdes Ornelas.

«La parella i la mare estan confabulades per quedar-se amb l'herència», assegura un amic de Camilo. «El pare ho va deixar tot lligat perquè aquesta senyora no s'emportés ni un duro, això m'ho ha dit al meu Camilín», confessa.

També asseguren haver estat amenaçats per Ornelas amb «fer les coses com a Mèxic», si continuen parlant. Tot i això, res no els ha frenat a l'hora de destapar la realitat de Lourdes i les sospites cap a l'actual parella del jove.

Camilo Blanes i la seva mare, Lourdes Ornelas
Els amics de Camilín asseguren que la seva mare es vol quedar amb l'herència | Europa Press

«Si em dius que fa anys s'hauria enamorat d'ella, però ara mateix, no em fa bona espina», explica la font. A més, relata que, en el temps que fa que coneix Camilín, «no vaig saber mai res de la mare».

Una situació que va canviar sobtadament «arran de la mort de Camilo Sesto, va aparèixer del no-res». Sospiten que Lourdes manipula el seu fill amb l'únic interès de treure-li els diners, un pla on la seva parella també hi juga un paper important.

«Ell sabia que tant la seva parella com la mare només volien treure-se'l del mig per quedar-se amb els diners», afirmen els seus amics.

Camilo creu que el volen segrestar

Per Camilo Blanes, ser l'hereu universal del seu pare ha esdevingut un problema. Al fet de no frenar-se a l'hora de gastar-se en festes entre «300 i 600 euros en un sol dia», s'hi afegeix una altra qüestió.

L'entorn del jove afirma que, més d'una vegada, els ha manifestat la por de ser segrestat. «Té manies persecutòries que el segueixen», expliquen. Tot i que és cert que ho va passar molt malament amb la mort del seu pare, afirmen que Camilín «es pot fer càrrec de la seva vida».

«Li agrada la festa, però no és mala persona, té moments de bogeria, comet els seus errors, però hi ha moments on no», expliquen. Els seus amics desmenteixen que siguin una mala influència com ha opinat Lourdes Ornelas i es defensen afirmant que volen cuidar-lo i treure'l a passejar».

EL VÍDEO DEL DIA