Andrea Janeiro i Belén Esteban

Andrea Janeiro aconsegueix el que és impensable Belén Esteban canvia per complet

Andrea Janeiro finalment aconsegueix que la seva mare canviï d'actitud

Andrea Janeiro està alleujada després d'haver-se imposat de manera definitiva a la seva mare, Belén Esteban. Des de fa més de vint anys, la col·laboradora ha sabut treure partit a la seva relació amb Jesulín d'Ubrique carregant contra milers de vegades. Per això, en el seu moment, va explicar que tenien una filla en comú, Andrea Janeiro, i de pas, va qüestionar el seu paper com a pare.

Tot i això, tot va canviar en el moment que la jove va complir la majoria d'edat. Des d'aquell moment, va prohibir a la seva mare que en parlés i li va demanar que rebaixés el to amb la família Janeiro. Tanmateix, més d'una vegada, la col·laboradora de 'Sálvame' ha trencat la seva promesa, conscient del que això provocaria a Andrea, però ara sembla, per fi, que tanta insistència ha fet que Belén canviï completament el seu comportament.

Andrea Janeiro aconsegueix l'impensable

Conscient del que passaria a casa quan anava a trencar la promesa, Belén Esteban va deixar anar qiue «me'n caurà una a sobre...». Per molt que ho hagi intentat, la col·laboradora no s'ha pogut mossegar la llengua quan s'ha tractat algun tema dels Janeiro. Qualsevol qüestió en què el seu ex ha estat protagonista ha estat suficient per fer esclatar la de Paracuellos.

La cara d'Andrea Janeiro
Andrea Janeiro farta que la seva mare segueixi atacant Jesulín d'Ubrique | GTRES

L'última polèmica que s'ha generat ha estat entorn l'operació de pit de Julia Janeiro i les visites de Jesulín a Madrid. Belén es va dirigir a Jesulín fent-li saber la sort que tenia «que la teva filla no em deixi parlar, perquè si em deixés et queia la cara de vergonya». Després d'això, Belén va celebrar el seu aniversari envoltada de 180 convidats, i en què Andrea Janeiro va ser la convidada especial.

La jove va aterrar directament d'Anglaterra per acompanyar la seva mare al seu dia més especial. Un moment de complicitat on repassarien els darrers esdeveniments familiars i on la jove podria haver aprofitat per tornar a retreure-li les seves aparicions públiques. De fet, després de les últimes paraules, Belén s'ha mostrat molt conciliadora en les seves aparicions.

Al sopar benèfic de la Fundació Querer es va mostrar feliç i va acostar postures amb Jesús Janeiro. Allà, va assegurar que Jesulín «viu una altra vida i tenim una persona en comú, però cadascú té la seva vida, la seva família. Jo no desitjo res dolent a ningú i menys a ell per ser qui és», va explicar.

Pla mitjà de Belén Esteban, mirant a càmera i somrient
Belén Esteban canvia la seva actitud al parlar de Jesulín d'Ubrique | GTRES

«A mi em van dir que m'aturés i vaig parar»

Belén mai no ha amagat que la seva filla li ha demanat que mai la nomeni en un plató i preservi la seva intimitat, encara que de vegades no ho ha pogut evitar. Amb la seva última declaració sobre el 'diestro', Belén sembla haver enterrat la destral de guerra després d'anys de conflictes. Una situació que Samanta Villar va denunciar públicament comparant-la amb la d'Antonio David i Rocío, cosa que no va agradar res a la col·laboradora de 'Sálvame'.

Imatge de Jesulín de Ubrique i María José Campanario
Belén Esteban enterra la destral de guerra contra Jesulín i Campanar | GTRES

Tot i això, d'un temps ençà, sembla que la tertuliana ha baixat una mica l'èmfasi en referir-se a la seva ex. Les esbroncades que s'emporta a casa quan la seva filla li retreu la seva actitud han acabat fent efecte a Belén. De fet, fa poc, no va dubtar a posicionar-se públicament al costat de Jesulín i María José Campanario després del que va passar a Julia Janeiro.