Muntatge de Jesulín de Ubrique i Andrea Janeiro

Andrea Janeiro i el missatge al seu pare Jesulín: «Tampoc la gaudeix»

Belén Esteban no es queda callada i dona un toc d'atenció a Jesulín de Ubrique

Malgrat la voluntat de Belén Esteban de no pronunciar-se sobre les aventures de Jesulín de Ubrique, ara s'ha vist obligada a parlar del gadità.

El torero de Ubrique era protagonista el cap de setmana passat per sortir en públic amb cares conegudes com Elsa Pataky o Gloria Camila. El pare d'Andrea Janeiro va assistir a la gala del Salón Internacional de Caballos de Pura Raza Españoles (SICAB), però no va fer cap mena de declaració a 'Sálvame'.

Tot i la insistència de Sergi Ferré, reporter del programa, s'apreciaven les poques ganes que Jesulín tenia de contestar qualsevol tema sobre la seva vida privada. Sembla que Jesús no està passant per un bon moment.

Jesulín de Ubrique somrient a càmera
Jesulín de Ubrique no està passant per un bon moment. | GTRES

Belén Esteban envia un missatge directe a Jesulín de Ubrique

Els conflictes al voltant de la seva filla, Julia, juntament amb els problemes de salut de María José Campanario han fet que el torero estigui desganat. Això sí, en aquesta ocasió Belén Esteban sí que ha parlat de l'aparició del seu ex en aquesta gala.

Andrea Janeiro amb la seva mare, Belén Esteban, en una imatge d'arxiu
Andrea Janeiro amb la seva mare, Belén Esteban, en una imatge d'arxiu | CEDIDA

«També hi ha una persona que últimament està tenint moltes alegries i que no en gaudeix», es lamentava Belén Esteban. «Has de passar per situacions dolentes, cosa que no m'alegra, però tampoc gaudeixes de les coses bones que et passen. Jo ho sento molt, però...», deia la col·laboradora.

Jesulín està cada dia més pendent de la seva altra filla, Julia Janeiro. Fa poc temps, el torero apareixia amb María José Campanario i la jove, que segueix vivint a Madrid amb la seva actual parella Álex Balboa.

Belén Esteban, sorpresa abans de llençar una indirecta a Jesulín

Minuts abans de llançar una indirecta al pare de la seva filla, Betlem vivia un altre moment per recordar al plató de 'Sálvame'. El presentador del programa, Jorge Javier Vázquez, demanava a «la princesa del poble» que digués al públic que ja no li deu «cap regal».

Li ha enviat a casa un paquet amb una cosa que li va prometre l'any 2008.

Belén Esteban va celebrar fa uns dies el 48è aniversari amb tots els seus amics i ha rebut molts regals. Però segur que cap és com el de Jorge Javier Vázquez. El català li ha fet dos regals, però un és molt especial perquè s'ha fet esperar des de fa 13 anys.

Belén Esteban amb els seus nous productes de fons.
Belén Esteban va parlar de Jesulín i va rebre una gran sorpresa aquest dilluns a 'Sálvame'. | Europa Press

«Pots dir a Espanya sencera que ja no et dec cap regal?», deia Jorge a Belén, demanant que comentés això del «segon regal». Un obsequi que li ha arribat «a l'ànima», ha assegurat.

El primer, unes botes molt maques, que va deixar completament en xoc la tertuliana de Telecinco. El segon va ser una mica inesperat. Uns dies després del seu aniversari, el van avisar que havia arribat un paquet procedent d'un centre comercial, però ella va afirmar que no havia comprat res a aquell lloc.

Després d'obrir el regal, Esteban no s'ho creia. Era una iogurtera, el regal que el seu amic li va prometre l'any 2008.

«Em posa a la targeta que per fi t'arriba el regal que et vaig prometre», confessava Belén en ple directe. Això sí, no té dubte que la farà servir més aviat que tard. «Està molt bé i faré iogurts», va sentenciar.

EL VÍDEO DEL DIA