Fayna i el Yoyas

El calvari de Fayna Bethencourt després de posar el 'Yoyas' a la presó: arruïnada

Fayna Bethencourt es va quedar sense feina fa una setmana

Fayna Bethencourt està passant per una situació personal i professional delicada. La canària d'origen francès que va aparèixer a la segona edició de 'Gran Hermano' té seriosos problemes econòmics després dels fets els últims dies.

L'exconcursant del programa per excel·lència de Telecinco ha patit un cop dur després de veure's obligada a tancar el seu centre de treball d'estètica. Els deutes de Fayna eren tan elevats que no ha tingut més remei que posar fi a aquesta aventura professional. Una decisió difícil de prendre, però necessària.

La crítica situació personal de Fayna Bethencourt

Va obrir el negoci amb tota la il·lusió del món, però els camins es poden torçar en qualsevol moment. El camí de Fanya s'acaba de torçar i ha estat un cop molt dur. El projecte amb què havia somiat sempre s'ha acabat. 

Fayna i els seus fills
Fayna està patint les conseqüències d'haver tancat el negoci d'estètica a causa dels deutes | Xarxes socials

Fayna va intentar lluitar fins a l'últim minut per tirar endavant el seu petit negoci a les Illes Canàries. Però la crisi econòmica derivada de la situació actual per la pandèmia ha estat la gota que ha fet vessar el got. Així ho ha revelat la canària a través d'un text a les xarxes socials on explica per què tanca el local.

«Van anar caient d'un en un, com una mena de 'Juego del calamar'»

«Quan tanques et passen un munt de coses pel cap. Aixeques la persiana amb tota la il·lusió per tirar el teu negoci endavant. Per aconseguir que el teu projecte es converteixi en una alegria per a la vida de moltes persones», comença explicant.

L'ex de 'GH' revela és una fi de cicle que viu «amb pena i cert alleujament alhora». Va ser molt dur anar acomiadant a poc a poc cadascun dels seus empleats segons la situació es feia més complicada.

«Van anar caient d'un en un, com una mena de 'Juego del calamar' involuntari. Quan no n'hi ha, toca retallar despeses i vaig haver d'aprendre què és dir a un empleat que has de prescindir d'ell. Això fa mal», confessa l'ex de Carlos Navarro.

«Mal, per qui acomiada i per qui és acomiadat. Per la meva banda, vaig invertir tot el que vaig poder. Aquí, l'economia se'n va anar pel desguàs entre l'olor de xampú i decoloracions», explica la canària.

Després de deixar enrere el «Yoyas», Fayna lamenta el tancament del centre d'estètica

Fayna havia deixat enrere el calvari viscut en l'àmbit judicial amb Carlos «el Yoyas». Va ser condemnat a sis anys de presó per maltractament l'abril del 2021. Ara, Fayna torna a patir molt per aquest assumpte que no la deixa dormir a les nits.

Fayna Bethencourt i Carlos «el Yoyas», en una foto d'arxiu
Fayna Bethencourt i Carlos «el Yoyas», en una foto d'arxiu | CEDIDA

«Quan vas deixant gent enrere se't talla l'alè. Però segueixes caminant amb l'esperança d'agafar forces i recuperar-te per poder continuar avançant amb el negoci que intentes tirar endavant», apunta Fayna.

La canària finalitza el comunicat del tancament de la perruqueria Première Salón amb un missatge que convida a l'esperança. «Aquesta història s'ha acabat, però en vindran més, perquè la vida és així. Sempre hi ha una continuació fins als últims crèdits que surten a la pantalla», conclou la canària.

EL VÍDEO DEL DIA: