Ana Rosa Quintana al plató del seu programa

Ana Rosa Quintana, una de freda i una de calenta: l'última dada agredolça

La presentadora rep una notícia agredolça mentre continua de baixa laboral

De la nit al dia, 'El programa d'AR' es va quedar sense la seva presentadora habitual, i Telecinco, sense la seva estimada 'reina dels matins'. El matinal de Mediaset és un dels símbols de la cadena i el pànic es va estendre com la pólvora després de conèixer-se que Ana Rosa Quintana patia un càncer que li impedia continuar treballant. Obligada a fer un tractament dur i intens per recuperar-se, i per tal d'evitar la sobreexposició pública, la presentadora va anunciar que deixava temporalment el programa.

Els substituts d'Ana Rosa compleixen la seva missió i mantenen el programa com a líder

Des d'aquell anunci fet el dia 2 de novembre passat, la periodista es manté allunyada de la televisió i ha deixat tot el pes de l'espai matinal en mans dels seus companys. Joaquín Prat, Ana Terradillos i Patricia Pardo han estat els encarregats d'agafar el relleu, una difícil missió que la periodista els va encarregar confiant en el seu talent.

Davant les càmeres, emocionada, Quintana va assegurar que es curaria tot i el sotrac i el camí complicat que li espera. «Vosaltres també sou part de la meva família, així que gràcies de cor per tot el que m'heu donat fins ara, i espero que seguiu donant-ho als meus companys. Ells sí que són l'ànima del programa. Ens veiem aviat, fins després», tancava.

Pla general del presentador català Joaquín Prat a El programa de Ana Rosa
Joaquín Prat també supleix Ana Rosa amb Patricia Pardo i Ana Terradillos | Mediaset

Les expectatives posades en el trio de presentadors ja era molt alta, però tots estan complint amb escreix la seva tasca al capdavant del programa. Sense la presència d'Ana Rosa al timó, molts temien que el vaixell es pogués enfonsar. Tanmateix, les darreres dades d'audiència reflecteixen que el programa funciona perfectament sense la veterana presentadora, i els seus substituts mantenen l'espai com a líder de la franja horària.

Patricia Pardo en primer pla a Telecinco
Patricia Pardo és una de les substitutes més destacades d'Ana Rosa | Telecinco

La dada agredolça que rep Ana Rosa Quintana en plena baixa mèdica

Amb disset temporades de trajectòria, el matinal de Mediaset ha demostrat ser molt més que Ana Rosa Quintana. L'absència de la presentadora a inicis de la temporada no ha fet tremolar els fonaments del format, que es manté líder de la franja horària i amb molt bones dades d'audiència. El programa continua registrant una mitjana del 20% del share i supera el mig milió d'espectadors cada dia.

Aquesta podria ser considerada una dada agredolça per a Ana Rosa. D'una banda, pot estar molt contenta de saber que pot centrar-se en la salut mentre el programa està en bones mans. D'altra banda, però, potser pot estar preocupada en veure com la seva presència no és imprescindible per al programa, cosa que demostra que a la televisió no hi ha llocs fixos i qualsevol veterà pot ser fàcilment reemplaçat. Fins i tot quan el programa porta el seu nom.