Gloria Camila

Què es van dir Gloria Camila i Rocío Carrasco l'últim cop que van parlar

La filla d'Ortega Cano i la seva germana ja fa vuit anys que no es parlen

La relació entre Gloria Camila i Rocío Carrasco fa anys que està trencada i els motius del distanciament continuen generant debat.

La filla d'Ortega Cano defensa que és la seva germana qui s'ha anat distanciant a poc a poc de la resta de la família. A més, assegura que avui ja no vol i no busca aquest afecte de germana que se li ha negat.

La jove insisteix que la seva relació és inexistent, una opinió que no sembla haver canviat amb l'emissió de la docusèrie.

Gloria Camila planta cara a la seva germana

Gloria Camila
Gloria Camila defensa els seus drets com a filla legítima. | GTRES

Gloria segueix manifestat que ella està molt bé amb la seva família, amb qui ha estat sempre al seu costat. En el seu moment, assegurava no entendre el motiu de la ruptura, ja que la relació sempre havia estat bona.

«Jo hauria tingut una conversa amb ella fa molt de temps. Ara he fet la meva vida, estic amb els meus germans, amb el meu pare...». Unes paraules que va manifestar a 'Volverte a ver' fa poc més d'un any.

Gloria Camila al plató de 'Ya son las ocho'.
La filla d'Ortega Cano ha explicat el conflicte amb la germana. | Telecinco

«Si cal tenir-hi relació, se'n té, no tinc cap problema. Però no la busco, jo estic molt bé i amb els que de veritat han estat des de sempre», reivindicava.

«Era bona, ens estimàvem, a més de la meva neboda, que és de la meva edat, ens hem criat des de petites juntes. Ella era a casa i jo en tinc un bon record, no sé què va poder passar perquè desaparegués aquest bon rotllo», assenyalava la filla d'Ortega Cano.

El veritable motiu del distanciament entre Rocío Carrasco i els seus germans

Per part seva, Carrasco explicava que era el seu ex, Antonio David Flores , el principal responsable d'aquest distanciament. Així, remarcava que es veia incapaç d'apropar-se a ningú que s'hagi deixat enredar pels estratagemes de l'exguàrdia civil.

«Estimo molt els meus germans, però la figura central segueix estant a la meitat de totes les relacions que jo pugui tenir. Entre altres coses, no tinc relació amb els meus germans perquè ells en tenen amb Antonio David. Aquesta és la raó més important».

Ortega Cano amb els fills, Gloria Camila i José Fernando.
Ortega Cano amb els fills, Gloria Camila i José Fernando. | GTRES

Tanmateix, alguns s'han atrevit a pensar que «Rocío mai no s'ha sentit vinculada a aquests nens. En el moment en què van arribar a Espanya, ella ja tenia una família. No vivia amb la seva mare ni amb el seu marit, Ortega Cano».

«Ella tenia els seus propis problemes amb els fills, en concret amb un. També tenia problemes al matrimoni i l'adopció va ser una decisió més d'Ortega que de la seva mare», afirmen.

«Després de la mort del seu pare i la malaltia de la seva mare, que van ser gairebé quatre anys, ella no tenia contacte amb aquests nens».

Una versió molt diferent de la que mostra Carrasco al seu documental, on explicava que seguia tenint molt afecte als seus germans.

Gloria Camila, disposada a asseure's a parlar amb Rociíto

Ara que l'huracà de Rociíto ha decidit arrasar amb el clan dels Mohedano, les dues germanes han arribat fins al punt d'enfrontar-se als jutjats.

Gloria Camila no està disposada a permetre que embrutin la memòria de «la més gran», ni que facin mal a la persona més important de la seva vida: el seu pare.

«Ja fa vuit anys que no parlo amb la meva germana. Així que decideixo anar al jutjat i exigir-ho de forma legal», revelava sobre l'última vegada que havien parlat.

José Fernando i Gloria Camila sempre han estat units
La realitat de l'adopció de Gloria Camila i José Fernando. | GTRES

Respecte als famosos escrits que Carrasco promet ensenyar a la segona part de la seva docusèrie, deixa clar que «aquestes són reflexions sobre la seva intimitat que no va fer en vida».

Per això, considera que ara no s'han de fer públics. «La memòria i la integritat d'una persona s'han de respectar encara que no estigui viva».

A més, Gloria deixa clar en una entrevista recent que el seu pare no hi ha tingut res a veure. «No ha estat per ell. En cas que fos així, què passa? Per què cal jutjar?».

«Simplement ho he fet en la meva qualitat de filla. Tinc aquest dret a saber abans que es facin públics uns escrits de la meva mare que són privats. Ella no hi és i, per tant, soc jo que vull mantenir la seva intimitat».

Malgrat tot, incidia en la intenció de seure a parlar amb Rociíto. «Si el dia de demà vol parlar i té les ganes de fer-ho, jo no seré la que digui que no. Ja no busco res».

«Crec que al final els fills són tots els mateixos encara que no siguis de sang. L'afecte és igual. Ja vaig dir l'altre dia que som tres i, encara que ara el meu germà José Fernando no pot, jo sí», tancava defensant els seus drets.

EL VÍDEO DEL DIA