Primer pla de Carlota Corredera somrient

Fernando, el germà de Carlota Corredera que va morir amb tan sols 18 anys

Carlota Corredera va tenir una vida complicada amb la pèrdua de diversos éssers estimats

Carlota Corredera va aconseguir guanyar-se en molt poc temps l'afecte del públic quan es va començar a posar davant de les càmeres. Amb el pas dels anys, però, els espectadors li han donat l'esquena, com demostren les crítiques i les dades d'audiència de 'Sálvame'. Des de ben jove, la gallega tenia clar que volia dedicar-se al món de la comunicació. Va lluitar per aconseguir el seu somni, i actualment, és una de les presentadores més populars d'aquest. Fins i tot, s'ha atrevit amb els llibres.

De llibres, n'ha escrit diversos, entre els quals es troba 'Tu también puedes', on Carlota ha narrat alguns capítols desconeguts de la seva vida. La mort del seu pare i del seu germà Fernando quan amb prou feines tenia 18 anys l'han marcat de per vida. La viguesa també parla de la difícil relació que té amb l'alimentació, un problema amb què porta lluitant des de fa molts anys.

Corredera va començar la seva primera dieta amb només vuit anys perquè guanyava pes amb massa facilitat. Ja en edat adulta, l'alimentació es va convertir en el seu refugi perfecte per combatre les dificultats que se li presentaven a la vida, per «suportar la por i el dolor». Recorda com les defuncions d'aquests de dos familiars la van acabar enfonsant, especialment la del seu pare, que va morir quan Corredera estudiava Periodisme a Santiago de Compostel·la.

Carlota Corredera és una de les cares més conegudes de Telecinco
Carlota Corredera és una de les cares més conegudes de Telecinco | Mediaset

Amb tot just divuit anys, la jove va rebre la notícia que el seu progenitor tenia pòlips al còlon. El seu pare va ser intervingut quirúrgicament i va estar dos anys lluitant contra la malaltia, però finalment va acabar morint. Carlota Corredera explica que aquella pèrdua no només la va deixar a ella i els seus germans orfes, sinó que a més, «ens vam quedar sense guia, sense brúixola». Tot i això, l'ara presentadora tenia la certesa que «me'n sortiria, en què es curaria».

Però aquest no va ser l'únic cop que va rebre en aquella època la presentadora viguesa. Va haver de fer front també a la mort del seu germà petit, Fernando, que va patir un accident de trànsit amb només 18 anys. Només havia passat un any des de la mort del pare, i en aquest sentit, Corredera assenyalava «va ser tan immensa i insuportable la tristesa, que vaig pensar de debò que era el nostre final».

L'endemà d'escampar les cendres del seu germà a la ria de Vigo, la família va intentar posar el comptador a zero. «La meva mare va aixecar la persiana de la seva habitació i ens va dir als seus fills que calia continuar vivint per nosaltres, per ells», apunta.

La viguesa va recollir fa uns dies un premi per la tasca en defensa de la igualtat
La viguesa va recollir fa uns dies un premi per la tasca en defensa de la igualtat | GTRES

La presentadora de 'Sálvame' pateix una malaltia crònica: la síndrome de Hashimoto. És una mena d'hipotiroïdisme crònic, del qual cap especialista no ha estat capaç d'aclarir l'origen d'aquesta malaltia. El més probable és que sigui un problema provocat per les contínues baixades i pujades de pes de les dietes. Hi ha un altre capítol desagradable de la vida de Corredera que la persegueix. Se li va detectar un teratoma a la primera revisió ginecològica, que li va ser extirpat juntament amb mig ovari dret.

Carlota Corredera i el seu home, Carlos de la Maza, en un photocall
Carlos de la Maza i Carlota Corredera. | GTRES

Carlota Corredera, més enamorada que mai

Però no tot són males notícies a la vida de la gallega. Fa uns anys va trobar a la feina l'amor de la seva vida. Es tracta de Carlos, un operador de càmera molt discret, amb qui es va casar el juny del 2013 a l'hotel Gran Vía 2. Dos anys després de contraure matrimoni, va néixer la seva filla, anomenada Alba.