Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb posat seriós

El missatge de Jorge Javier sobre la seva salut que fa saltar les alarmes a 'Sálvame'

Jorge Javier Vázquez ha deixat entreveure que alguna cosa greu li va passar fa dies

Ahir, 22 de novembre, Jorge Javier Vázquez va tornar a 'Sálvame' després d'haver estat de baixa per uns problemes de salut. Fa uns dies, totes les alarmes van saltar després que es cancel·lés la funció de la seva obra a Llorca.

La direcció del teatre va assegurar que aquesta cancel·lació es devia a problemes de salut de Jorge Javier, i, ràpidament, ell ho va confirmar.  «Que no s'estengui el pànic, laringitis aguda, deu dies fora de servei», informava mitjançant una story d'Instagram.

Així doncs, ha estat allunyat tant dels teatres com de la televisió, tot i que unes imatges polèmiques van posar en perill la veracitat dels problemes de salut que diu que té. Mentrestant, altres apuntaven que el que realment va passar és que la seva obra no omplia els teatres. Sigui com sigui, Jorge ha tornat, i ho ha fet amb un missatge enigmàtic sobre la seva salut.

Jorge Javier torna després d'haver estat de baixa

El 13 de novembre, Jorge Javier va cancel·lar la funció de la seva obra 'Desmontando a Séneca' que s'havia de fer a Llorca. El motiu era una laringitis aguda que el va tenir uns quants dies de baixa. D'aquesta manera, el presentador tampoc no va anar a 'Sálvame' diari, al 'Deluxe' ni a la gala de 'Secret Story'.

No va ser fins ahir quan el català va fer acte de presència al plató del programa de les tardes de Telecinco. Va assistir a la taula de debat després de l'emissió del documental sobre el crim de Rocío Wanninkhof, i va demostrar que estava totalment recuperat.

Jorge Javier juntament amb un dels cartells de la seva obra de teatre
Jorge Javier Vázquez torna als escenaris després d'haver estat de baixa per problemes de salut | Instagram

Tot just acabar, Jorge Javier es va dirigir cap als col·laboradors per a començar a presentar l'espai. «Acabo d'aterrar», va dir. I després de la pausa publicitària, va donar la benvinguda a Laura Madrueño, que va oferir l'última hora del temporal de fred.

Entre rialles i bromes, Laura es va sorprendre per l'aspecte més prim que mostrava el presentador, i aquest va confessar que havia estat malalt. Tot i això, minuts després, mentre parlava amb el director, el badaloní va pronunciar unes paraules misterioses sobre el seu estat de salut.

Jorge Javier Vázquez, molt enigmàtic sobre la seva salut

Després d'acomiadar Laura Madrueño, Jorge va voler comentar públicament la raó per la qual ha estat uns dies absent. «Em veus tan prim perquè he estat malalt. He estat amb laringitis aguda, després se'm va complicar i he tingut amigdalitis aguda», explicava al director.

No obstant això, el més desconcertant va arribar quan el presentador va voler fer broma sobre el tema. «Tu i jo sabem que no ha estat el pitjor que m'ha passat aquest trimestre», va revelar amb Alberto Díaz.

«Tu i jo ho sabem, però per sort tot va bé», insistia sense voler donar més detalls al respecte. «I afortunadament ningú més ho sap", va afegir. «Quan no es pot, no es pot».

Foto de Jorge Javier Vázquez amb el director de Sálvame
Jorge Javier revela amb el director de 'Sálvame' que alguna cosa dolenta li va passar fa dies | Mediaset

Sembla que al presentador estrella de Mediaset li ha passat alguna cosa més que ha decidit no compartir amb el públic. Un problema que l'ha posat en una situació complicada i que és molt més greu que la laringitis que va patir fa uns quants dies.

Sigui el que sigui el que li va passar, ho ha superat, tal com ell mateix ha dit, però el misteri ha aixecat expectació.

A més, Jorge va voler aprofitar l'ocasió per a mostrar que lamenta haver hagut de cancel·lar algunes funcions de la seva obra. «Fixa't, les dues úniques vegades que tenia el teatre ple», va dir agraint la bona acollida del públic murcià.

Ara, «totalment recuperat», tant de la laringitis com d'allò que manté en secret, Jorge reprèn els compromisos professionals. La propera cita la té al Teatre Olympia a València del 26 de novembre al 6 de desembre.