Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rocío i David Flores abraçats

El 'zasca' que no esperaven Rocío i David Flores Carrasco: «Tenia molt dolor»

Rocío Flores i David reben un missatge molt directe d'algú del seu entorn

Rocío Flores i el seu germà David han rebut un cop inesperat d'unes de les persones que sempre els hi ha donat suport. Una setmana més, la neta de Rocío Jurado s'asseia a 'El programa de Ana Rosa' molt feliç després d'haver gaudit un cap de setmana molt especial.

No obstant això, la col·laboradora no s'esperava que aquella alegria desbordant de la qual feia gala es convertiria en una arma contra ella. Sí, perquè Rosa Benito, una de les més fermes defensores de David Flores i Rocío, l'ha criticat en ple directe.

En concret, ho ha fet manifestant el malestar per l'actitud de la jove davant la separació de la dissenyadora i Antonio David. Una actitud que, segons la seva opinió, hauria d'haver tingut amb la seva mare quan es va separar de l'exguàrdia civil.

Rocío Flores i David, reben una reprimenda en directe

'Ya es mediodía' començava la setmana analitzant la darrera hora sobre la separació de l'excol·laborador i la dissenyadora. I ho feien després de veure Rocío Flores parlant sobre això al plató d'Ana Rosa després d'un cap de setmana familiar.

I és que l'encara matrimoni es va reunir a Madrid setmanes després de confirmar-se la ruptura i amb ells va estar Rocío Flores. «Era l'aniversari d'un amic de la família, primer vam ser Olga i jo, a la nit, es va unir el meu pare», ha explicat.

«Som una família, el que m'importa és que estigui tot bé, estem evolucionant i tot està bé», afegia feliç. La col·laboradora s'ha convertit en el gran suport d'Olga i això és el que ha fet que Rosa Benito trenqués el seu silenci.

Per la seva banda, Alba Carrillo va ser la primera a manifestar la seva opinió davant l'actitud conciliadora de Rocío Flores. «Tant de bo que Rocío hagués estat tan condescendent quan es va divorciar de la seva mare», deia criticant com la noia es desviu per Olga.

Aquestes paraules van fer reaccionar a Rosa que, immediatament, va donar la raó a la model. Així, la tia de Rocío Carrasco es posicionava al costat de la seva neboda i mostrava la seva opinió sobre això. «Estic totalment d'acord amb tu, perquè quan se separa de la seva mare ja comença a criticar-la a 'Crónicas marcianas'» va començar dient.

«Tenia només 25 anys, com ella ara, encara era una nena i no la va deixar en pau durant moltíssims anys», afegia l'exdona d'Amador. Per a Rosa és incompressible veure com Rocío dona suport a Olga i la posiciona per davant de la seva mateixa mare.

El missatge directe a Rocío Flores

De la mateixa manera, Rosa Benito no s'ha mossegat la llengua i ha continuat deixant clara la seva opinió, molt molesta per tot el que passa. «A mi m'hauria encantat que Rocío Flores hagués tingut la mateixa cura que té amb Olga Moreno, amb la meva neboda», explicava.

A més a més, la col·laboradora també lamentava que el divorci de Rocío i Antonio David no hagués sigut tan pacífic. Però, Rosa no volia finalitzar la seva exposició sense enviar-li un últim missatge a Rocío Flores.

De fet, ho feia enfadada per haver tret de nou a la llum la crema d'aliances que va tenir lloc a 'Sálvame' quan es va separar d'Amador. I és que Benito va negar novament que es desfés de les autèntiques i, mirant a càmera, es va dirigir a la seva neboda-neta.

Rosa Benito en un acte de Termix
Rosa Benito recrimina a Rocío Flores la seva actitud | GTRES

«Et diré una cosa Rocío, no volia dir res, però t'ho diré», començava exposant. «Quan jo faig això, no estava emprenyada, tenia molt de dolor, potser com la teva mare en molts moments de la seva vida», va confessar Rosa. «Com que a mi em fan mal les coses, com la seva mare molts anys, em fa mal que facin aquestes preguntes», ha sentenciat.

Les paraules de Rosa van ser aplaudides per Alba Carrillo feliç per la defensa que havia fet cap a la seva neboda. «M'encanta que la tia digui això i defensi així la seva neboda», deia la model.