Fotomuntatge d'Irma Gómez, mainadera de Rocío i David Flores, i Rocío Carrasco

Irma Gómez, la mainadera de Rocío i David Flores que diu que sap moltes coses

Irma Gómez vol denunciar Rocío Carrasco

David Flores Carrasco, net de Rocío Jurado i fill de Rocío Carrasco, ha crescut envoltat de fama i periodistes. Però, el jove no vol gaudir de la vida pública, ja que pateix una malaltia que l'ha convertit en un noi força vulnerable. No obstant això, hi ha molta gent que en sap coses i que està disposada a parlar amb els mitjans de comunicació.

David Flores Carrasco va trencar la relació amb la seva mare, Rociíto, abans de fer els 18 anys i des d'aleshores no hi té contacte. Rocío Flores, la seva germana, ha ocupat aquest lloc i mai se n'ha separat, encara que ha tingut un gran suport. Concretament, comptava amb una gran ajuda: la mainadera Irma Gómez Esteche.

Irma Gómez va treballar a casa de Rocío Carrasco quan aquesta va començar la seva relació sentimental amb Fidel Albiac, és a dir fa més de dues dècades. Va ser contractada per cuidar David i Rocío Flores, que tenien dos i quatre anys respectivament. Suposadament sap moltes coses sobre el drama familiar i ara estaria disposada a trencar el seu silenci.

Fa un temps enrere, Rociíto va protagonitzar un documental titulat 'Contar la verdad para seguir viva', projecte que va exiliar el seu exmarit, Antonio David Flores, de la premsa rosa.

I és que el testimoni de la filla de Rocío Jurado va ser definitiu, perquè va aportar una infinitat de proves i va implicar molta gent en la seva veritat. És més, segons va explicar, Irma Gómez, la mainadera, podia verificar tot el que estava explicant en la seva polèmica sèrie.

David Flores plorant amb la seva germana
David Flores i Rocío Flores sempre han estat molt units | GTRES

Tanmateix, Irma Gómez Esteche sembla no haver viscut una bona experiència al costat de Rocío Carrasco i del seu marit, Fidel Albiac. De fet, es va plantejar denunciar a la protagonista de la docu-sèrie perquè va dir coses que suposadament no eren certes. Així que, Irma ha estat molt indignada en veure's involucrada en una història que no li corresponia

Irma Gómez ataca: «La denunciaré demanant que rectifiqui»

David Flores Carrasco sempre ha estat un nen «encantador i molt afectuós», segons expliquen els íntims amics de Rociíto. Llavors, no seria estrany que tingués una relació fantàstica amb la seva mainadera Irma, encara que és cert que ell era massa petit.

De fet, Carrasco va assegurar que la seva antiga empleada estava còmoda treballant al seu domicili fins que Antonio David Flores, el seu exmarit, va passar a l'acció.

La filla de Rocío Jurado va assegurar que Antonio David li va oferir diners a Irma perquè denunciés a Fidel Albiac. Per la seva banda, la mainadera nega aquesta versió i assegura que demandarà Carrasco per una suposada «intromissió a l'honor».

Així mateix, fa uns mesos va parlar amb el diari 'La Razón' per deixar clar que ella és un personatge anònim i que no vol que Rociíto li faci servir per a les seves guerres personals.«Al documental diuen que jo vaig anar a casa seva plorant i li dic a Rociíto que Antonio David em va oferir diners per denunciar Fidel», comença dient.

«La denunciaré demanant que rectifiqui pels comentaris que ha abocat sobre la meva persona. Jo soc una persona anònima i això m'ha perjudicat», va concloure a l'esmentat mitjà.

Irma Gómez, contra Rociíto: «No em representa»

Després d'això, Irma Gómez s'ha sumat a l'exèrcit de detractors de Carrasco, ja que assegura que ella va viure la seva història i que no està sent sincera. «Les persones que com jo criem els nostres fills amb amor i els eduquem des de l'afecte no la comprenem. Com a dona a mi no em representa i ens fa més mal que bé a les altres», declara a 'La Razón'.

Per tant, segons sembla, la mainadera de David i Rocío Flores sap moltes coses i és possible que les tregui a la llum per intentar fer justícia. Està indignada perquè considera que Telecinco està fent servir un drama aliè per fer espectacle i generar diners. «Carlota Corredera o Jorge Javier tampoc em representen, només cal comprovar com tracten les dones que no són filles de Rocío Jurado».