Fotomuntatge d'Olga Moreno i Antonio David Flores

Olga Moreno i Antonio David Flores arriben a un acord: Tots els detalls

Olga no vol rendibilitzar el drama familiar, però Antonio David té uns altres plans

Olga Moreno fa molt de temps que és al punt de mira dels mitjans de comunicació.

 

Va guanyar 'Supervivientes 2021', però no té intenció de seguir fent carrera a la premsa del cor. Acaba de separar-se d'Antonio David Flores, amb qui té una filla petita, Lola, i ara el que vol és gaudir de la seva vida privada.

L'empresària ha rebut ofertes temptadores per a trencar el silenci, però ha promès que no farà declaracions incendiàries. Des que va sortir del reality de supervivència, només ha sortit en un programa, i en cap moment va explicar res que no se sabés. Suposadament va començar a treballar a Telecinco perquè tenia problemes econòmics, però ja els ha solucionat i no vol saber res de la fama.

Muntatge amb fotos d'Antonio David i Olga Moreno a la Marea Blava
Antonio David Flores i Olga Moreno no s'enfrontaran per respecte a la filla que tenen en comú | La Noticia Digital

Antonio David Flores té una àmplia experiència a la indústria del cor i sap perfectament quan ha de parlar amb els periodistes. Una revista molt coneguda va anunciar que s'havia separat d'Olga, però no ho va confirmar fins deu dies després. Segons va explicar, certs mitjans «havien destrossat el matrimoni», però no existia cap problema greu entre ell i Moreno.

Rocío Flores, filla gran d'Antonio David, treballa de col·laboradora a 'El programa de Ana Rosa', així que ha hagut de donar explicacions. Recentment ha revelat que l'exmatrimoni es podria reconciliar en un futur, ja que «s'estimen amb bogeria». Assegura que entre ells hi ha «amor, afecte i respecte», així que no seria estrany que es replantegessin la relació.

Olga és conscient que en un futur podria tornar amb Antonio David, per això està sent tan discreta. Segons ha sortit publicat, no vol dir res dolent de l'exguàrdia civil perquè pensa que el divorci no és definitiu. Tampoc vol fer mal als fills d'ell, Rocío i David Flores, amb qui segueix tenint molt bona relació.

Olga Moreno, al descobert: «Conviure amb serenitat»

Antonio David Flores ha estat exiliat dels mitjans de comunicació, però ha trobat una altra manera de lluitar contra els seus enemics. Telecinco l'acusa de delictes molt greus que fins i tot estan penats amb presó, tot i que pot desmuntar tots els atacs que rep. L'última cosa que necessita és que Olga, la seva última exdona, comenci a parlar, per això han fet un pacte secret.

Moreno està centrada en la seva carrera com a empresària i no té cap intenció de guanyar diners amb el drama familiar. Una persona que coneix bé l'exmatrimoni ha parlat amb el periodista Saúl Ortiz, expert en temes del cor. Gràcies a aquest testimoni, sabem que Antonio David i la guanyadora de 'Supervivientes' no protagonitzaran cap guerra.

«Per sobre de tot hi ha l'afecte que es tenen, i volen que això prevalgui. Tot i que no han estat mesos fàcils, han aconseguit un punt d'entesa que els permet conviure amb serenitat. Això sí, dir que sempre ha estat així no és explicar la veritat», comenta un testimoni anònim.

Antonio David Flores ha planejat una estratègia

Tot fa pensar que l'excol·laborador de Telecinco ha tingut problemes bastant seriosos amb la mare de la seva filla Lola. Actualment sembla que els han solucionat, però segons el seu entorn, han passat una temporada complicada. Recordem que una de les possibles raons de la ruptura és una presumpta infidelitat per part d'Antonio David que hauria deixat Olga en ridícul.

Antonio David pensa que el més encertat és guardar silenci i pronunciar-se únicament en el moment oportú. Només parlarà al seu canal de YouTube, plataforma on s'ha registrat per a donar resposta a tots els atacs que està rebent. Pretén guanyar diners en aquesta xarxa social, per això Olga no pot fer declaracions per a augmentar l'interès.