Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de María Aldánez somrient

L'actriu María Adánez es casa amb un dels homes més creatius d'Espanya

María i la seva parella s'han donat el «sí, vull» per sorpresa

María Adánez ha sorprès els seus fans en anunciar que s'ha casat amb un dels homes més creatius d'Espanya, que és també un investigador de renom dins del sector mèdic.

Després de més de cinc anys de relació, l'actriu i el prestigiós doctor Ignacio Hernández Medrano han contret matrimoni en una cerimònia íntima i secreta.

Fins ara, el casament no havia transcendit als mitjans de comunicació. Ni la premsa del cor ni les xarxes socials van oferir cap pista sobre la boda que estaven planejant.

Ha estat la mateixa María Adánez qui ha volgut compartir la gran notícia a través d'Instagram.

María Adánez s'ha casat amb el pare del seu fill, un metge molt prestigiós a Espanya

Ignacio i María van començar la història d'amor el 2016, tot i que l'actriu no ho va fer públic fins tres anys més tard.

Des de llavors, han assistit junts a molts esdeveniments. Sempre s'han mostrat com una parella molt sòlida, enamorada i amb ganes de formar una família.

L'actriu María Adánez i Nacho Medrano durant 12a edició dels premis Yo Dona Internacionales 2017
María Adánez i Ignacio Hernández Medrano estan junts des del 2016 | GTRES

Un desig que van fer realitat el 18 de maig d'aquest any amb l'arribada del seu primer fill, Claudio, que va néixer per cesària i, des de llavors, és el motor de les seves vides.

Tot i ser molt reservada amb la seva vida privada, la icònica actriu de 'La que se avecina' i 'Aquí no hay quien viva' últimament està molt activa a Instagram.

Des del naixement del seu fill, ja fa sis mesos, María sol compartir fotos d'ell i moments molt tendres que viuen tots tres en família.

Aquesta vegada, però, ha conquerit els seus seguidors amb una fotografia d'ella i el seu ja marit amb l'anell de matrimoni.

«Just married», va escriure de manera simple i contundent per a acompanyar la imatge tan tendra que va publicar. A la foto,  ella surt amb cara de sorpresa i tapant-se la boca amb el jersei mentre ell l'abraça per l'esquena amb un ampli somriure a la cara.

El prestigiós metge investigador que s'ha casat amb María Adánez

Iganacio Hernández Medrano és un neuròleg de molt de renom a Espanya que es dedica a la investigació mèdica.

És llicenciat en medicina clínica per la Universitat Miguel Hernández d'Elx i té un màster en direcció mèdica i un altre en gestió d'R+D i en ciències de la salut.

L'actriu María Adánez
María Adánez s'ha casat amb la seva parella, Ignacio Hernández Medrano | GTRES

Però més enllà de la formació, Ignacio té una trajectòria laboral impecable. Fa més de deu anys que treballa al Servei de Neurologia de l'Hospital Universitari Ramón y Cajal de Madrid, on coordina l'equip de recerca.

A més, exerceix com a docent en diferents escoles de postgrau del sector, entre les quals hi ha la Universitat d'Alcalá de Henares, la Societat Espanyola de Directius de la Salut i la Universitat Europea. També va ser guardonat amb el premi Princesa de Girona el 2019.

En el vessant més empresarial i innovador, el marit d'Adánez és fundador i director executiu de Savana, una plataforma d'intel·ligència artificial que té com a objectiu expandir la investigació mèdica i millorar la qualitat de l'assistència als pacients.

També és fundador de Mendelian, una plataforma que vol democratitzar l'ús de la informació genòmica per al diagnòstic.

Amb aquest currículum, ningú pot negar que Ignacio és un dels homes més importants i creatius d'Espanya.