Andrea Janeiro i Belén Esteban

Andrea Janeiro no surt de casa: El vídeo de la vergonya de Belén Esteban

Belén Esteban s'ha animat a cantar en anglès per a sorpresa d'Andrea Janeiro

Andrea Janeiro no guanya per a disgustos. Quan no són els conflictes de la seva germana, és perquè apareixen declaracions del seu pare que creen controvèrsia. Però ara, per si no n'hi hagués prou, ha d'estar amb ganes de no sortir de casa.

Així és, i tot perquè segurament li ha fet vergonya l'últim vídeo que ha protagonitzat la seva mare, Belén Esteban. Exactament, un vídeo en el qual s'ha animat a cantar en anglès, cosa que segurament ha provocat que ningú hagi quedat indiferent.

Andrea Janeiro, perplexa davant l'atreviment de Belén Esteban

Belén ha estat un dels famosos que ha participat aquesta setmana al programa de ràdio 'Hueso en Cadena 100', presentat per Antonio Hueso. En concret, ho ha fet a la secció 'Duro de roer', que està dirigida per Gorka Rodríguez.

En aquesta ocasió, el que ha fet el presentador ha sigut parlar amb diferents cares conegudes amb l'objectiu de conèixer quina és la cançó que més han escoltat. I per a això, els famosos han optat confessar-ho mitjançant diversos vídeos. Per exemple, el coreògraf Sergio Alcover ha revelat que sentia fascinació per 'This is not America', de David Bowie.

Per la seva banda, la cantant Beth ha manifestat que el seu 'single' preferit és 'Losing my religion' de REM. I en aquest punt és quan Gorka ha volgut donar-li una sorpresa a Antonio.

Ho ha fet posant la sintonia de 'Sálvame' i demanant-li al presentador que digués el nom de la primera persona que se li acudís. I com no podia ser d'altra manera ha dit: «Belén Esteban, perquè és una de les protagonistes d'aquest programa».

Primer pla de Betlem Esteve feliç
Belén Esteban s'ha animat a cantar en anglès a la ràdio | Gtres

Efectivament, era la de Sant Blai la que s'havia animat a participar en la secció, provocant la sorpresa de Hueso. Tot seguit, la col·laboradora ha reconegut que la cançó que més ha escoltat a la seva vida és 'One more time' de Daft Punk.

És més, fins i tot s'ha animat a cantar-la, al seu anglès és clar, i això ha deixat perplexos als conductors de l'espai de ràdio. I és que no han pogut evitar trencar a riure mentre Rodríguez ha manifestat: «És meravellosa».

Però, a més a més, Belén els ha donat una sorpresa més, ja que no ha dubtat a exposar: «D'aquí poc hi soc per emportar-vos el meu gaspatxo, el meu salmorejo, les meves patates i les meves cremes de carbassa, carbassó i verdura. Aviat ens veiem».

Així mateix, Antonio s'ha quedat perplex i ha manifestat: «I tant que ha de venir. I parlarem amb ella de música i d'un munt de coses. Belén, vine quan vulguis per Deu!».

La desimboltura d'Esteban

Com és lògic, a les xarxes socials ràpidament s'ha començat a comentar el vídeo de la col·laboradora de 'Sálvame' cantant. I la veritat és que la majoria ha optat per aplaudir-la per la seva gosadia. Per això, han deixat comentaris com «Belén és el màxim».

D'aquesta manera, ha quedat clar que Esteban sempre gosa donar-ho tot a l'hora de mostrar les seves qualitats artístiques. De fet, mostra d'això és que a l'esmentat programa de Telecinco sempre que pot s'arrenca a ballar i fins i tot a cantar, cosa que fa també a les seves xarxes socials.

Així doncs, l'hem vist a ritme de 'bachata' amb David Valldeperas, entregada amb Carlota Corredera amb una cançó de Rosalía i fins i tot ballant un rock amb la seva mare.

I això sense oblidar que des que la coneixem ha arribat a crear veritables fites musicals cantant. Ens estem referint, per exemple, al seu emblemàtic èxit: «Pim Pam Pum, tinc una pistola».

Primer pla de les dues famoses
Belén Esteban ho dona tot ballant i cantant a 'Sálvame' | Mediaset