Primer pla de Carlota Corredera somrient

Carlota Corredera publica la foto del seu marit Carlos, l'home al punt de mira

Carlota Corredera vol protegir Carlos de la Maza, però ha comès un greu error

Carlota Corredera està casada amb Carlos de la Maza, un treballador discret de Telecinco que no vol cridar l'atenció dels mitjans de comunicació. Però, la presentadora gallega té a l'esquena un exèrcit de detractors disposat a fer qualsevol cosa per dinamitar la seva trajectòria televisiva. I dins d'això, està el fet d'utilitzar al seu marit per intentar que la presentaora perdi la paciència i marxi de la televisió.

Des de fa un temps, Carlota ha alçat la bandera del feminisme per defensar Rocío Carrasco, la seva nova millor amiga dins de la televisió, ja que presumeix de tenir una gran formació en temes relacionats amb la igualtat de gènere. Per aquest motiu no consenteix que cap col·laborador de Telecinco sigui plenament lliure i opini amb facilitat del drama personal de Rociíto.

Foto de la parella
Carlos de la Maza i Carlota Corredera han estat assenyalats públicament | GTRES

Rocío Carrasco assegura que és una dona maltractada físicament i verbalment per Antonio David Flores, el seu exmarit i pare dels seus fills. I com que Carlota confia en la seva paraula, l'està ajudant a fer justícia a la premsa del cor, encara que no està fent servir una bona estratègia. I és que, recordem, Rociíto ha protagonitzat un documental a Telecinco on ha narrat el seu infern, però la seva veritat cada cop té menys força.

Carlota ha sigut qui ha presentat aquest programa, i per això molta gent pensa que és la responsable que no hagi triomfat. Sí, perquè encara que els primers episodis presentats per Jorge Javier Vázquez van superar els tres milions d'espectadors, quan la gallega va agafar el comandament les dades van caure en picat i els espectadors van donar l'esquena a la filla de Rocío Jurado.

No obstant això, Carlos de la Maza, marit de la periodista, ha sigut el seu gran suport, encara que ha hagut de pagar un preu molt car per aquest atreviment. És més, gran part de l'audiència de Telecinco l'acusa de delictes força greus i han emprat les xarxes socials per distribuir certs rumors. Entre ells, que va ser qui va gravar la suposada violació que es va produir a 'Gran Hermano Revolution'.

Carlota Corredera confessa: «La meva gran sort»

Carlos treballa com a operari de càmera a Telecinco, motiu pel qual molta gent assegura que ell va presenciar la suposada agressió sexual de Carlota Prado. Aquesta noia va concursar a 'GH 2018' i va sortir del programa després d'un incident que va causar un gran enrenou. Tot i això, el marit de Corredera no va tenir res a veure en aquest assumpte perquè ell no presta els seus serveis professionals a 'Gran Hermano'.

Carlota és conscient que qualsevol dels seus moviments estan estudiats al detall, motiu pel qual el seu marit és al punt de mira. Però el problema és que la presentadora no està disposada a renunciar a fer una vida normal i per això presumeix que està enamorada. Així que, recentment, ha compartit una imatge amb el seu marit, pare de la seva única filla, al seu compte d'Instagram.

La comunicadora no té por als seus detractors i per això ha publicat un breu text en què presumia de tenir un matrimoni perfecte. «El meu amor, el meu company, la meva xarxa, el meu còmplice, la meva font d'energia, la meva espatlla, la meva vida, la meva gran sort ets tu, Carlos», escriu a l'esmentada fotografia.

Carlota Corredera, avergonyida: «Màster a destrossar famílies»

Per la seva banda, Carlota ha rebut un premi per la visibilitat que li està donant al feminisme en les darreres intervencions televisives. Però, tot i això, els espectadors de Telecinco no estan d'acord amb aquest guardó, expressant-ho a través de les xarxes socials. De fet, una de les persones que més crítiques ha estat és Antonio David Flores, antic col·laborador de 'Sálvame' i exmarit de Rociíto.

Antonio David assegura que Corredera i el seu company Jorge Javier Vázquez tenen «un màster a destrossar famílies». Així mateix, les xarxes socials s'han plegat de comentaris aplaudint aquestes paraules, tot i que la comunicadora gallega no s'hi ha pronunciat. Al contrari, ha passat uns dies a Roma amb el seu marit Carlos i no pensa pronunciar-s'hi després d'una excursió tan romàntica.