Gloria Camila molt arreglada i somrient a càmera

Gloria Camila, trencada en parlar de la seva adopció i la relació amb la seva germana

Gloria Camila, al focus mediàtic des que va demandar la seva germana Rocío Carrasco

Gloria Camila Ortega sol defugir els conflictes, però quan surt a la llum algun tema que considera injust sempre dona la cara. Ara, amb motiu, de la docusèrie de la seva germana, Rocío Carrasco, que parla d'uns diaris que va escriure Rocío Jurado, la jove ha volgut conèixer de què parlen.

Totes dues no tenen relació des de fa anys, i la manera d'arribar als documents i conèixer-ne el contingut, per a Gloria Camila, ha estat interposar una demanda contra la seva germana. Aquest cap de setmana passat Gloria Camila ha estat franca davant els mitjans, en què ha parlat del conflicte que manté als jutjats amb Rocío Carrasco. En primer lloc, la filla de Rocío Jurado ha volgut deixar clar que no va presentar la demanda contra la seva germana per pressions d'Ortega Cano.

Fotomuntatge de Gloria Camila Ortega i Rocío Carrasco
Gloria Camila ha parlat de la presumpta demanda que ha interposat a Carrasco | La Noticia Digital

«Et prometo que no, no ha estat per ell. I en el cas que fos així, ¿per què cal jutjar? Simplement ho he fet en qualitat de filla», aclaria Gloria Camila, que es considera amb dret a saber què va escriure la seva mare abans que es facin públics els escrits. «Ella no hi és, i per tant, sóc jo qui vol mantenir la seva intimitat», va sentenciar Gloria.

Gloria Camila, indignada en ser preguntada per la seva adopció

Preguntada per si en algun moment s'ha sentit infravalorada perquè és una filla adoptada i no de sang, Gloria Camila respon sense embuts. «Sí, crec que al final els fills són tots els mateixos encara que no siguis de sang. L'afecte és el mateix. Ja vaig dir l'altre dia que som tres fills, i encara que ara el meu germà José Fernando no pot, jo sí», sentenciava la filla d'Ortega Cano.

Gloria Camila ha parlat sense embuts de la seva adopció
Gloria Camila ha parlat sense embuts de la seva adopció | GTRES

Així mateix, Gloria Camila considera que té tot el dret de «lluitar, al marge de l'adopció», perquè sent «que la meva mare ens ha estimat a tots igual», tal com explicava fa un parell de dies.

Així està actualment la relació amb la seva germana Rocío Carrasco

En les últimes declaracions que ha ofert als reporters de la premsa rosa, Gloria Camila ha revelat la relació actual que manté amb la seva germana. La influencer va afirmar que s'hauria trobat «fa molt temps» amb Carrasco. «Sempre ho he dit, si el dia de demà vol parlar i té les ganes de fer-ho, jo no diré que no. Ja no busco res», confessava.

Rocío Carrasco de cara
Rocío Carrasco va ser demandada fa unes quantes setmanes per la seva germana Gloria Camila | GTRES

En aquest sentit, Gloria Camila va explicar que, si bé no recordava l'última vegada que va parlar amb Carrasco perquè «era molt petita», va insistir que «sempre hem estat juntes i venia a casa de la mare amb els fills, els nebots...», explicava. De manera sobtada, explicava Gloria Camila, «vaig deixar de saber-ne, jo era menor i no havia de demanar explicacions. Si calia moure fitxa, hauria d'haver estat ella i no sé si en tindrà motius, però t'asseguro que ho vaig intentar. Ara no espero res», es lamentava.

D'altra banda, Gloria també va ser preguntada per la vida sentimental. Sobre si pensa a casar-se amb el seu xicot David, la noia va confessar que «ara mateix no m'ho plantejo, i això no vol dir que no em faci il·lusió, però cada cosa té el seu temps», comentava. «Sempre he dit que m'agradaria casar-me, però crec que, de moment, he de viure moltes coses abans de casar-me i tenir fills», concloïa Gloria Camila.