Gloria Camila en la gala de Supervivientes en marzo de 2020

La fòbia que pateix Gloria Camila Ortega, la germana enfadada de Rociíto

Gloria Camila Ortega revela quina és la gran fòbia que pateix des de fa temps

Gloria Camila Ortega fa dies que és el centre d'atenció de la premsa del cor després de la demanda que va interposar a la seva germana.

El seu objectiu és protegir la intimitat de la seva difunta mare, Rocío Jurado. La demanda pretén evitar que uns escrits personals de la xipionera, al poder de Rociíto, vegin la llum.

Gloria Camila va assistir aquest cap de setmana al Saló Internacional del Cavall (SICAB). Allà, la filla del destre va respondre a la presentadora Carlota Corredera, que fa uns dies la va acusar de mentir. També va mostrar el seu malestar davant la imminent estrena de la segona part de la docusèrie sobre Rocío Carrasco.

Gloria Camila al plató de 'Ja són les vuit'
Gloria Camila Ortega confessa quina és la seva gran fòbia | Telecinco

Gloria Camila revela la seva gran fòbia

Fa uns dies, Carlota Corredera va afirmar a 'Sálvame' que Gloria coneix aquests escrits de la seva mare. També va assegurar que són uns diaris en què Ortega Cano sortiria malparat.

«Quan algú està tan centrat en una veritat que ell mateix es crea, és igual el que contesti, que s'ho continuarà creient. Jo no vinc a convèncer ningú i menys Carlota Corredera», exposa Gloria.

«Jo sé el que faig i el que visc. Tercers que no han estat ni saben de la missa la meitat, no m'importen. Que es reveli alguna cosa en aquests papers? Jo només tinc por de les aranyes», sentenciava la jove.

«Ningú ha de publicar res ara, ni públicament ni amb benefici econòmic»

«Com que defenso el que és privat, també ho faré si el dia de demà sortís alguna cosa de la meva mare que crec que afecta la seva intimitat. Si ella no va publicar res en vida, ningú ho ha de fer ara ni públicament ni amb benefici econòmic», prosseguia el seu discurs Gloria Camila.

Muntatge de Gloria Camila Ortega i Rocío Carrasco
Gloria Camila envia diverses indirectes a Rocío Carrasco | La Notícia Digital

La noia no tenia constància d'aquests textos personals. «Jo sempre la veia al sofà o al porxo amb els seus mots encreuats, sudokus i sopes de lletres… Me n'he assabentat a mesura que han anat sortint».

«I he volgut saber-ne més. No vull saber tot el que tens sinó el que hagis de publicar i voldria saber de què es tracta. Crec que tinc dret com a filla seva que soc», ha afirmat.

A més, li han preguntat sent com una «filla de segona». «Tots els fills són iguals, l'afecte és el mateix i el meu germà ara no pot, però jo lluitaré perquè estic en el meu dret. M'és igual què es digui sobre l'adopció perquè ens ha volgut a tots igual», explicava al SICAB.

L'objectiu professional de Gloria Camila

Al seu torn, encara que TVE va cancel·lar la sèrie on treballava, Gloria explica que també va estudiar durant el temps que van durar els enregistraments. Va fer un màster presencial a l'Escola de Negocis ESIC. «La meva intenció, si tot surt bé, és entrar al món en línia amb dissenys propis i encara ho estic estudiant», explicava fa uns dies.

Glòria Camila Ortega
Gloria Camila Ortega ha aprofitat per formar-se a l'Escola de Negocis ESIC | GTRES

«A les 8:30, a tot tardar, ja estic esmorzant i començant a fer coses. Ara, principalment, creo continguts per a Instagram. Molts usuaris són negatius, però hi són i no els bloquejo perquè em segueixen i millor per a mi», confessava la colombiana.

Gloria sempre ha sentit passió pel món de la interpretació i assegura que «intentar-ho era una assignatura pendent. Per això em vaig presentar al càsting: per a tot hi ha una primera vegada i si no ho intentes, no et dones l'oportunitat, no evoluciones. Ha estat una experiència increïble, inoblidable i m'agradaria seguir preparant-me i tot el que vingui ara, benvingut serà», ha dit.

«Em va enorgullir molt treballar a la sèrie. Me'n vaig molt contenta perquè he estat envoltada d'un equip increïble que m'ha valorat per com era i no per qui era. Per mi això és molt important», finalitzava Gloria Camila.

ET POT INTERESSAR