Primer pla de Rocío Flores

«Amb bogeria»: Alguna cosa no quadra a casa de Rocío Flores (o menteix descaradament)

Rocío Flores assegura que Antonio David i Olga Moreno passen molt de temps junts

Rocío Flores, filla d'Antonio David Flores i col·laboradora a 'El programa de Ana Rosa', ha donat una notícia que ha deixat sense paraules els experts en crònica social.

 

Recordem que la jove fa molt de temps que no té relació amb la seva mare biològica, Rocío Carrasco. Fa molts anys que Olga, exdona d'Antonio David, va ocupar aquest lloc.

Olga Moreno, empresària de professió, ha estat més de dues dècades casada amb Antonio David Flores, però el matrimoni s'ha trencat. Segons ha sortit publicat, el pare de Rocío li ha sigut infidel més d'una vegada, i això ha fet que ella perdi la paciència. No obstant això, tots dos continuen tenint molt bona relació i es veuen amb relativa freqüència.

Muntatge d'Antonio David, Olga i Rocío Flores
Rocío Flores vol protegir Olga Moreno i Antonio David Flores a Telecinco | La Noticia Digital

Alguns periodistes de Telecinco, entre els quals hi ha María Patiño, asseguren que Moreno no vol coincidir amb el seu exmarit. Rocío Flores ha desmentit aquesta informació i ha donat una dada que marcarà un abans i un després. Seguint el seu discurs, el seu pare i Olga «s'estimen amb bogeria», així que no perd l'esperança que s'acabin reconciliant.

La tertuliana ha revelat que l'exmatrimoni ha coincidit a l'aniversari d'un familiar comú que se celebrava a Madrid. L'empresària andalusa va viatjar a la capital, i d'aquesta manera va demostrar que no té cap problema a coincidir amb Antonio David. «Veig que es tracten amb respecte, afecte, educació, i que s'estimen amb bogeria», declara Rocío a 'El programa de Ana Rosa'.

Els col·laboradors de l'espai matinal de Telecinco s'han quedat atònits quan han sentit aquestes paraules. Tothom pensava que Olga, guanyadora de 'Supervivientes 2021', volia distanciar-se del seu ex i començar una nova vida lluny del focus mediàtic. Tot i això, ha fet una parada al camí per a tenir una cita de la qual, sens dubte, se'n parlarà molt.

Rocío Flores, sobre el drama familiar: «Estem molt millor»

La jove va començar a treballar a la televisió fa poc temps, així que encara no té gaire experiència per a solucionar certs conflictes. La seva mare, Rociíto, ha protagonitzat una docusèrie, 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva', que ha generat molta polèmica. En aquest projecte televisiu, Rociíto acusa la seva filla d'haver-la maltractat.

Rocío pensava que la tempesta acabaria amb ella, però finalment va aconseguir derrotar tots els seus enemics. No obstant això, quan estava a punt de sortir del túnel, es va emportar un nou revés: el seu pare, Antonio David, se separava d'Olga.

Hi va haver un moment en què tots van pensar que seria el final de la felicitat familiar, però sortosament estaven equivocats.

«Tot això ens va agafar de sobte. Ho vèiem tot descontrolat, molt negre, però ara anem a poc a poc, i interiorment estem molt millor», declara la col·laboradora.

Rocío Flores, acusada de mentir: «S'estimen amb bogeria»

La noia assegura que és totalment sincera quan afirma que Antonio David Flores i Olga Moreno tenen una relació estupenda. Tot i això, hi ha molta gent que pensa que està mentint per a fer mal a la seva mare, Rociíto, que és enemiga d'Olga i que no suporta que aquesta es porti bé amb els seus fills, Rocío i David Flores.

«M'he criat en un ambient amb ells units i amb molt d'amor. Penso que s'estimen amb bogeria, que estan fets l'un per a l'altre», declara la tertuliana. I és que el seu objectiu és deixar clar que Olga Moreno no parlarà mai malament del seu exmarit.