Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Carmen Borrego amb mascareta

Carmen Borrego va perdre els seus fills per abandó de la llar: els documents

Carmen Borrego va patir un llarg calvari després de divorciar-se de Francisco Almoguera

Carmen Borrego no vol viure mai més tot el que va patir després del traumàtic divorci amb el seu ex, Francisco Almoguera. Un assumpte que havia quedat en l'oblit però que fa uns mesos Antonio David Flores va revelar a 'Sálvame' després d'una disputa que va tenir amb la col·laboradora.

I és que l'exguàrdia civil va deixar anar una autèntica bomba sobre el complicat procés de divorci de Carmen Borrego, que va ser cap a l'any 1996. Una separació que va acabar amb la custòdia dels fills en mans del seu exmarit després que aquest l'acusés d'abandonar la llar.

Al seu dia, 'Sálvame' va poder accedir a la demanda de divorci i a la sentència del litigi de la col·laboradora de Telecinco amb el seu exmarit. Borrego es va casar amb Almoguera quan només tenia 23 anys. A més, estava embarassada del seu fill gran, tal com ella mateixa va confessar.

L'exmarit de Carmen Borrego va aconseguir la custòdia dels fills

Després de sis anys casats, es van separar, i llavors va entrar en joc la batalla legal pels seus fills, aleshores menors d'edat. El 1998, Franscisco va interposar una demanda contra Carmen per a aconseguir la custòdia dels fills, i li van concedir, un fet molt rellevant per l'època que era.

Segons es va dir a 'Sálvame', Almoguera va interposar una demanda de divorci en què acusava la germana de Terelu d'abandonament de la llar. I ho va poder demostrar gràcies a uns documents que qüestionaven el paper de la tertuliana com a mare.

Fotografia de Carmen Borrego amb la seva ex, Francisco Almoguera
Francisco Almoguera i Carmen Borrego es van divorciar després de sis anys casats | Europa Press

Carmen Borrego va entonar el mea culpa pel que va fer en el passat, i va assegurar: «Sempre he dit que l'error que vaig cometre va ser casar-me molt jove. Però d'aquell casament tinc el més important de la meva vida, que són els meus fills, i això sempre estarà per sobre de tot».

«Fins i tot per sobre de no haver superat certes coses», deia Carmen fa uns anys a 'Lecturas'. La col·laboradora va continuar lluitant als tribunals per la custòdia compartida durant anys.

I finalment la va obtenir, però amb diverses condicions. El cas és que els fills tenien l'obligació d'estar tres mesos amb cadascun dels progenitors.

La raó per la qual Carmen Borrego amaga aquest divorci traumàtic

Vint anys després de divorciar-se, el febrer del 2020 Borrego va guanyar la batalla legal al seu exmarit. I això tot i que no van arribar a un acord amb la repartició dels béns, ja que es van casar en règim de guanys.

Primer pla del personatge
Carmen Borrego va patir molt per a aconseguir la custòdia dels fills | Mediaset
 

La filla de María Teresa Campos va relatar el patiment que va viure durant molts anys. «Ho vaig passar molt malament. Vaig aguantar molt fins que vaig dir: "fins aquí". Hem tingut molts judicis, i això ho arrossegaré tota la meva vida, no ho superaré mai».

«L'últim el vam tenir fa tres mesos. Potser ens hauríem d'haver assegut a parlar fa molt de temps. Ara ja és tard», sostenia fa uns mesos.

«D'aquest tema, no en vull parlar. No tinc cap problema ni m'afecta, però tinc dos fills que mereixen molt de respecte. Mai he parlat d'aquest tema per ells», ha sentenciat.

«Una guerra aferrissada»

L'excol·laboradora Mila Ximénez, morta fa uns mesos, al seu dia també va fer referència al divorci de Carmen Borrego.I és que per a ella, va ser «una guerra aferrissada».

«Es comentaven coses que perjudicaven greument la imatge de Carmen, però com que María Teresa era qui tallava el bacallà, hi havia un silenci absolut. El silenci era absolutament imposat per Teresa», apuntava la veterana tertuliana.