Muntatge amb Pedro Piqueras i Rocío Carrasco

Pedro Piqueras atura els informatius de Telecinco per fer un avís sobre Rocío Carrasco

Les paraules de Pedro Piqueras generen molt enrenou

L'informatiu de Telecinco, dirigit pel carismàtic Pedro Piqueras, també es va fer ressò de la docusèrie de Rocío Carrasco. Per sorpresa de molts espectadors, l'espai va dedicar uns segons a aquesta producció, distingida per la seva contribució a augmentar les denúncies per violència de gènere al telèfon 016.

La producció va suposar tot un fenomen social, amb unes dades d'audiència que van assolir els dos milions i mig d'espectadors. La filla de Rocío Jurado havia trencat el silenci i, a través de diversos capítols, denunciava alguns episodis desagradables de la seva vida, marcats pel maltractament. Pedro Piqueras, com també havien fet molts dels seus companys de cadena, va voler fer costat a Rocío.

Però el més sorprenent de la seva acció de suport públic, va ser que durant la presentació de la notícia, el terme que va utilitzar el presentador no va ser pas docusèrie, sinó docudrama. Les seves paraules textuals van ser aquestes: «Avui, per cert, aquesta casa ha rebut el premi del Ministeri d'Afers Socials pel docudrama sobre Rocío Carrasco». Aquest fet no va passar desapercebut per als espectadors, i les xarxes van reaccionar al moment, totalment sorpreses pel que acabaven de veure.

Pedro Piqueras als estudis de Mediaset
Pedro Piqueras va parlar de Rocío Carrasco al seu informatiu | Mediaset

Mentrestant, a Mediaset ja estan treballant a la segona temporada del documental. D'entrada, s'havia fixat com a data d'estrena aquesta tardor, però hi comença a haver molts dubtes sobre la seva emissió. Encara que el lliurament no corri perill, la productora està pendent de la pronunciació dels tribunals, ja que Gloria Camila va presentar una demanda contra Rocío Carrasco per haver aportat una sèrie de documents privats sobre la seva mare.

En qualsevol cas, no hi ha dubte que la producció s'acabarà emetent. Aquesta nova temporada la filla de la Jurado se centrarà en els seus germans i en la família Mohedano. Posa el punt de mira als seus familiars, però també a Ortega Cano.

Pànic pel que la segona temporada pugui desvelar

A l'entorn de Carrasco hi ha pànic pels fets que pugui revelar a la segona entrega. Va perdre el contacte amb la família dels seus fills i la de la mare fa molt de temps, però ara sembla estar disposada a fer el cop definitiu. Explicarà els veritables motius que la van dur a distanciar-se dels seus parents, i s'espera que posi a més d'una persona al seu lloc.

La filla de la cantant va negar fa uns dies els rumors que parlaven d'una possible cancel·lació del documental. Carrasco es va mostrar contenta i va assegurar, orgullosa del nou projecte, que «va tot fantàsticament, portem un mes i escaig treballant i la setmana que ve comencem a gravar». Darrere d'una producció d'aquestes característiques s'hi amaga molta feina. Des de La Fábrica de la tele saben que hi ha molts ulls posats en ells, i no poden equivocar-se.

Rocío Carrasco de cara
Rocío Carrasco està centrada en la segona temporada del documental. | GTRES

Piqueras, atent a l'estrena de la segona temporada

Aquesta docusèrie genera tant d'interès que fins i tot és possible que els informatius de Pedro Piqueras es facin ressò de la seva estrena. No seria la primera vegada que passa, i més tenint en compte la repercussió que té el cas. La parella de Fidel Albiac té pensat desvelar molts secrets de la seva mare, ja que creu que d'una persona «tan gran i tan meravellosa, mai se sap tot».

El contingut d'aquesta segona entrega de la sèrie de Rocío Carrasco és tota una incògnita, però promet no decebre. Ella es reconeix «molt satisfeta» amb la feina de les últimes setmanes, i té ganes de veure el resultat final. També s'ha de preparar per a tot allò que li espera, ja que després d'un temps apartada dels platós, tornarà a protagonitzar tots els debats i les converses de la cadena. Amb tot llest per a l'enregistrament, el que queda per saber ara és la data de l'estrena de la docusèrie.