Primer pla de Belén Esteban

Belén Esteban ho torna a fer i la seva filla Andrea s'enfurisma: «Saber que té»

La de Paracuellos ha carregat una vegada més contra el pare de la seva filla

Malgrat la promesa que Belén Esteban va fer a la seva filla Andrea Janeiro fa un temps, sembla que la col·laboradora ha tornat a fallar-la una vegada més.

La de Paracuellos és incapaç de mossegar-se la llengua quan es tracta de Jesulín d'Ubrique. Aquest cop, ha comentat durament la complicada situació que travessa el torero.

La filla de Ubrique i María José Campanario, Julia Janeiro, no està passant pel millor moment. La jove s'ha vist embolicada en un veritable drama sentimental.

Belén Esteban i Julia Janeiro
Belén Esteban s'ha negat a opinar sobre la situació de Julia Janeiro. | La Noticia Digital

Sembla que Brayan Mejía, ex de Julia, li hauria estat fent la vida impossible. Tant és així, que la germana d'Andrea Janeiro hauria decidit prendre mesures legals en contra i, fins i tot, imposar una ordre d'allunyament en contra seva.

Un tema que la deixaria dormir. «Els seus pares no volien que estudiés a Madrid per seguretat, per evitar seguiment mediàtic».

Foto de la parella
Jesulín i Campanario estarien molt preocupats per la seva filla | GTRES

Tot i això, ni Jesulín ni la seva dona s'han volgut pronunciar sobre el tema. De fet, des de 'Sálvame' no dubtaven a comentar que Jesulín estava molt desmillorat, fet que prova la situació que està vivint.

«S'ha de saber què es té. És veritat que la situació és complicada, però per altra banda té moltes coses bones i se les està perdent. És una pena», ha apuntat Esteban.

Un comentari que no farà gens de gràcia a la seva filla, ja que la seva mare ja se n'ha anat massa de la llengua.

Belén Esteban llança un nou clatellot a Jesulín

Després de saber que Jesulín ha pagat una operació estètica a Julia, Belén Esteban ha explotat. Un fet que ha mostrat la seva completa indignació perquè mai ha deixat anar un duro per Andrea Janeiro, també filla seva. 

«El que em molesta és que a una li paguin els pits i a l'altra no li pagui ni la meitat dels estudis», retreia.

Julia Janeiro i Andrea Janeiro
Julia o Andrea: quina et cau millor? | Instagram/GTRES

«Queda clar qui són els fills de segona, gràcies per res», apuntava més que molesta amb l'actitud de Jesulín. «Quina sort tens que la teva filla no em deixi parlar, si em deixés parlar et queia la cara de vergonya», li advertia.

«Aquí, tothom pateix per la seva feina; la pena és que ell no pateixi pel que ha de patir», assegurava contundent.

«Jo soc qui salta i qui parla del pare de la seva filla», acabava explotant. «Que faci un documental, que el faci!», instava el seu ex que parlés.

A més, Belén tampoc ha dubtat a queixar-se que el pare de la seva filla no s'ha ni molestat a fer-li un trist regal en els últims anys.

Andrea Janeiro amb la seva mare, Belén Esteban, en una imatge d'arxiu
Andrea Janeiro estaria cansada de sentir la seva mare carregar contra Jesulín | CEDIDA

«Et negues a pagar la meitat dels estudis d'una de les teves filla, però l'altra bé que se'n va a Nova York i moltes altres coses».

Tot i això, la de Paracuellos no ha dubtat a donar la cara per Julia, a qui ha defensat en tot moment. Encara que alguns asseguren que la jove tindria moltes ganes d'enfrontar-s'hi públicament.

«Té moltes coses per explicar de Belén Esteban i els pares volen evitar-ho tant sí com no», comenten des del seu entorn més proper.

Per la seva banda, la col·laboradora de 'Sálvame' es limitava a destacar que ella ha tingut problemes amb Jesús i María José. «Jo no parlaré de Julia. He d'entendre que els pares es preocupen per la seva filla, aquesta nena no ha dit res».

«Tots hem tingut 18 anys i ha de ser un moment molt dur per a ells. No diré res més», tancava.

EL VÍDEO DEL DIA