Alejandra Rubio i la seva cosina, Carmen Rosa

Alejandra Rubio deixa sense paraules la seva cosina, Carmen Rosa: «No vol acabar-ho»

La matriarca de la família, María Teresa Campos, estaria molt enfadada amb la nova polèmica en què s'han vist embolicades les seves filles

Tot i que semblava que les Campos per fi havien solucionat les seves diferències, tot plegat sembla un miratge. Després de mesos enfrontades, Terelu Campos i Carmen Borrego van enterrar per fi la destral de guerra durant la festa d'aniversari de Belén Esteban. Això els va servir per fer el primer pas de cara a un acostament definitiu.

Tanmateix, lamentablement, tot se n'hauria anat en orris en qüestió de dies, després que Borrego hagi accedit a concedir un Polideluxe. A l'entrevista, la filla petita de María Teresa Campos va tornar a criticar la seva germana i la neboda, cosa que les va agafar completament per sorpresa.

Terelu Campos i Alejandra Rubio
Terelu Campos i Alejandra Rubio segueixen unides contra Carmen Borrego | GTRES

De fet, Terelu va assegurar que no es creia, en assabentar-se'n en ple directe,les intencions de Carmen. Així com la seva filla, Alejandra, que tampoc no s'ha mossegat la llengua. Després que la seva tieta insinués que no era gaire estudiosa, ja que després de matricular-se a Disseny de Moda i Dret, Alejandra ha optat per abandonar el grau i decantar-se pel cinema, la jove ha tornat a explotar a 'Viva la vida', assegurant que Borrego no ha de fer res de la seva privadesa.

Alejandra Rubio respon a la seva tieta, Carmen Borrego

«Ara estic fent una cosa que m'agrada molt i sóc feliç. M'ha fastiguejat una mica que [Borrego] digués això perquè després em fa molta vergonya anar a classe. Però estic genial, ho gaudeixo moltíssim. Sempre m'ha costat molt, però després arribes aquí i se t'oblida». A més, Rubio sentenciava Borrego assegurant que ella mateixa s'havia «equivocat mil vegades i es tornaria a equivocar, però no crec que se m'hagi de jutjar per això».

En el mateix sentit, Alejandra Rubio va destacar la fortuna de «poder anar provant fins a trobar el que m'agrada». Referint-se a la seva tieta, ha dit que «tampoc té una carrera, porta molts anys de professió, i totes dues són unes professionals, la meva mare i la meva tieta».

Carmen Borrego i la seva filla Carmen Rosa
Carmen Rosa passarà el Nadal més incòmode en família | LND

Alejandra Rubio, però, també va aprofitar per llençar-li un missatge la seva tieta. «Si no vol seguir amb aquesta guerra, per què torna a fer el mateix? Intento entendre-la, però no sé com...». Rubio també es referia al Polideluxe de Carmen Borrego, una estocada final que ha deixat molt tocada la resta de la família. Creïa que Borrego seria més conciliadora, i ha destacat que la seva mare també va parlar, «però ho va fer des del respecte perquè ella és qui millor es comporta».

S'ha fet públic que Carmen Borrego ha arribat a referir-se a la família com a una secta, encara que ella es va excusar i va justificar que «qui em coneix sap la meva ironia i el meu humor, sense intenció de fer mal». La col·laboradora va reconèixer el menyspreu de la seva germana el dia que celebrava el seu aniversari.

Carmen Borrego i Terelu Campos assegudes en un plató
Terelu Campos i Carmen Borrego segueixen enfrontades | Mediaset

Aquesta gran quantitat de conflictes han acabat passant factura fins i tot a les cosines, i és que la filla de Carmen Borrego hauria decidit trencar la relació amb Alejandra. Carmen no estaria jugant net, segons Diego Arrabal, «i Alejandra ho sap. Hi ha un complex d'inferioritat terrible des que són adolescents».