Primer pla de la infanta Elena somrient

L'enganxada de la infanta Helena amb un reconegut polític espanyol que no agrada a Felip

Helena de Borbó ha tingut una cita important i el seu germà Felip VI podria estar indignat

La infanta Helena, germana del rei Felip VI, és un dels membres més discrets de la Família Reial. Té una relació molt estreta amb el seu pare, Joan Carles I, motiu pel qual s'ha retirat a un segon pla mediàtic. És conscient que si renuncia a la popularitat podrà passar més temps amb l'emèrit. Helena de Borbó ha fet història dins de la Casa Reial, ja que va tenir la valentia de separar-se del seu marit, el senyor Jaime de Marichalar.

La premsa no va trigar a fer-se ressò d'aquesta notícia i molta gent va criticar fervorosament la germana de Felip. Tot i això, el temps ha anat passant i fa força anys que no protagonitza cap escàndol a la premsa del cor. La infanta Helena ha estat l'objectiu perfecte dels periodistes durant molt de temps, ja que tots volien saber en què ocupa el seu temps lliure. A més, després d'anunciar el seu divorci amb Jaime de Marichalar, pare dels seus fills, els paparazzis estaven desitjant saber si volia tornar a enamorar-se.

Elena de Borbó és una persona molt estimada
Helena de Borbó és una persona molt estimada | GTRES

Els últims dies s'ha fet pública una informació que marcarà un abans i un després a la trajectòria mediàtica de la infanta. Helena de Borbó ha coincidit en un esdeveniment amb el polític Santiago Abascal, president de Vox. Tots dos han assistit a una entrega de premis, i segons expliquen, s'han fet molt amics.

Felip VI sap que la monarquia no travessa pel seu millor moment, per això ha donat ordres concretes al seu entorn. La princesa Leonor, hereva el tron, serà la futura reina d'Espanya, i els seus pares Letícia Ortiz i l'actual rei, no volen posar en perill aquest projecte. Que la infanta Helena hagi coincidit amb Santiago Abascal generarà tota mena de rumors, justament allò que no volen a la Casa Reial.

Helena de Borbó se sincera amb la seva mar la senyora Sofia

La germana de Felip VI no ha estat sola a l'esdeveniment en què s'ha trobat amb el líder de Vox. Ha estat acompanyada de la seva mare, la reina emèrita la senyora Sofia de Grècia. Totes dues senten passió pels bous i han rebut un premi per donar visibilitat a aquesta tradició tan polèmica.

La penya taurina Las Meninas ha guardonat els membres de la Família Reial, i alguns periodistes ja han començat a parlar. Segons expliquen, l'organització va reunir els famosos més importants del moment. Aquesta és la raó per la qual van convidar Santiago Abascal, i sembla que el polític va estar parlant amb la infanta Helena.

Helena va ser una de les cares més perseguides pels paparazzis. Seguint la informació que ha sortit publicada, era un personatge molt proper que de seguida es va guanyar l'afecte de la premsa del cor. Tot i això, quan va començar a sortir amb Jaime de Marichalar va canviar completament i va deixar de ser tan accessible.

El president de Vox, Santiago Abascal, en un acte electoral a Tortosa
Santiago Abascal s'ha fet amic d'Helena de Borbó | ACN

Joan Carles I, el rei emèrit, té una estreta relació amb la seva filla Helena. Alguns periodistes asseguren que es veuen amb relativa freqüència encara que el monarca està vivint als Emirats Àrabs. Tot fa pensar que la infanta vol que el seu pare torni a Espanya i recuperi l'afecte que ha perdut durant els últims anys.

Helena de Borbó es fa amiga de Santiago Abascal

El rei Felip VI, segons l'opinió dels experts, està fent una gran feina. Tots els moviments estan orientats en el mateix sentit: protegir els interessos de la monarquia. Tot i això, la seva família no para de cridar l'atenció dels mitjans de comunicació.  Hi ha molta gent que critica l'amistat entre el president de Vox i la germana del rei. Tot i això, alguns testimonis asseguren que van estar parlant molt animadament.