Primer pla de Carmen Borrego amb mascareta

El fill secret de Carmen Borrego que treballa a Telecinco: «Problemes legals»

Carmen Borrego ha intentat que ningú no descobreixi el secret del seu fill José María

Carmen Borrego fa molt de temps que treballa als mitjans de comunicació, però gran part de la seva trajectòria l'ha desenvolupat darrere de les càmeres.

Alguns periodistes asseguren que la filla petita de María Teresa Campos té una vida plena de secrets, per això voldria conservar el seu anonimat. Un dels seus grans traumes personals és el procés de divorci que va patir el 1996.

Carmen Borrego, germana de Terelu Campos i tia d'Alejandra Rubio, va tenir un tempestuós matrimoni amb Francisco Almoguera, pare dels seus dos fills. Segons alguns mitjans, van tenir molts problemes quan van decidir separar-se perquè tots dos volien la custòdia dels nens: Rosa i José María. Cap dels dos va voler cridar l'atenció de la premsa del cor.

María Teresa Campos i José María Almoguera
José María Almoguera, el fill desconegut de Carmen Borrego. | CEDIDA

Carmen Rosa va posar a la portada d'una revista al costat de la seva mare i en una ocasió va aparèixer al plató del 'Deluxe'. Al seu torn, el germà José María és molt més discret i molta poca gent desconeixia de la seva existència fins que Terelu n'ha parlat. La col·laboradora de Viva la Vida assegura que el nebot «és guapíssim» i que gaudeixen d'una relació estupenda.

Emma García, presentadora de 'Viva la Vida', va revelar que el jove treballa a Telecinco, però que mai no ha volgut aparèixer en cap programa. Els espectadors han quedat molt sorpresos després de saber-ho, ja que no pensaven que el fill de Borrego fos tan misteriós. Carmen, actual col·laboradora de 'Sálvame', exigeix que ningú parli de la seva família i amenaça de denunciar-ho.

El tertulià Kiko Matamoros té molta informació sobre la família Campos i defensa que la premsa pot fer ressò dels secrets de Borrego. Ella ha posat al costat de la seva filla Carmen Rosa i ha parlat del seu divorci, així que els mitjans també ho poden fer. Tot i això, poca gent s'atreveix a parlar alt i clar sobre les ombres del mediàtic clan.

Carmen Borrego plora: «Acusada d'abandonament de la llar»

Borrego va perdre la custòdia dels seus fills, Carmen Rosa i José María, i mai no ha volgut parlar d'aquest tema als mitjans de comunicació. Alguns periodistes asseguren que va tenir «molts problemes legals» amb el seu exmarit Francisco Almoguera. Segons 'Sálvame', la germana de Terelu Campos va ser «acusada d'abandonament de la llar» i per això va perdre els nens.

Carmen Rosa ha rebut ofertes molt suculentes per parlar en un plató de televisió, però només va acceptar anar a Telecinco una vegada. Ho va fer per donar suport a la seva mare durant una de les entrevistes més complicades de la seva trajectòria mediàtica. José María Almoguera no ha acceptat mai sortir a la llum i gaudir de la vida pública.

El jove manté un tracte molt estret amb la seva àvia Maria Teresa Campos i, de fet, tothom sospita que hi treballa. Recordem que la presentadora va ser coronada reina de la televisió i que abans tenia força poder dins els mitjans. No seria estrany que li aconseguís una feina a Mediaset per assegurar el seu futur professional.

José María Almoguera tremola: «Proves contundents»

José María va haver de viure lluny de la seva mare, Carmen Borrego, durant força anys. La col·laboradora de 'Sálvame' va lluitar fins a aconseguir la custòdia compartida. Tanmateix, els experts asseguren que hi ha alguna cosa que no s'està explicant.

«No és habitual que es quedin amb el pare, ni el 1996 ni el 2020. La jutgessa es va haver de basar en les proves. Jo crec que per treure-li la guarda i custòdia a la mare les proves han de ser contundents», declara l'advocada Yolanda Gil.

La germana de Terelu cada cop té més enemics i no seria estrany que algú acabés traient a la llum totes les seves vergonyes. Tot fa pensar que ella mai entrarà a confirmar ni desmentir cap notícia relacionada amb aquest tema.

EL VÍDEO DEL DIA: