Camilo Blanes

El motiu que ha dut el fill de Camilo Sesto, greument ferit, a l'hospital

El jove hauria tingut una caiguda fatal amb la bicicleta

Camilo Blanes, fill de Camilo Sesto, es troba greument ferit després de patir una forta caiguda amb la bicicleta. Despres de l'accident ha hagut de ser ingressat d'urgència en un hospital madrileny.

De moment, segons les últimes informacions, «Camilín» es troba força estable dins de la gravetat. La seva mare, Lourdes Ornelas, no s'ha mogut del seu costat en aquests delicats moments.

Tot i això, sembla que prefereix guardar silenci sobre la situació real del seu fill, encara que tot apunta que la família estaria realment preocupada pel seu estat.

Camilo Blanes i la seva mare, Lourdes Ornelas
Camilo Blanes i la seva mare, Lourdes Ornelas | Europa Press

Sobretot perquè en un primer moment es va arribar a sospitar d'una possible recaiguda a les addiccions o l'alcohol. A més, Camilo ha passat diversos dies celebrant l'aniversari dels 38 anys amb magnificència i en companyia dels seus amics.

El fill de Camilo Sesto va fer la festa a la mansió que el seu pare posseïa a Torrlodones i on resideix des de la mort del cantant el setembre del 2019.

Han donat la notícia a 'Ya es mediodía'. La col·laboradora del programa, Alexia Rivas, ha pogut parlar en primícia amb algú de l'entorn de Camilo.

Muntatge de Camilo Sesto i Camilo Blanes
Muntatge de Camilo Sesto i Camilo Blanes | La Notícia Digital

Aquesta mateixa persona informava que Blanes hauria relliscat per la calçada mullada quan estava fent una passejada amb bicicleta al voltant del seu domicili.

Un fet que va provocar una forta caiguda i després de la qual Blanes va estar estirat a la intempèrie sota la pluja per la impossibilitat d'aixecar-se durant una estona.

Les baixes temperatures de la serra madrilenya haurien provocat el seu ingrés a urgències.

La gran preocupació de Lourdes Ornelas

El fill de Camilo Sesto fa temps que és al punt de mira i la seva mare ja ha manifestat la gran preocupació té.

«Estic molt preocupada pel meu fill. La situació em desespera. No puc arreglar el problema. Em sento impotent», assegurava Lourdes sobre la seva complicada lluita contra les addiccions.

A més, denunciava és molt complicat poder trobar grups que l'ajudin a rehabilitar-se en aquest país.

«A Mèxic era esporàdic perquè el vaig ficar en dos centres de rehabilitació. Quan el veia amb ganes, l'avisava: 'Ja saps on aniràs'», explicava.

«Allà, si tens un familiar addicte el pots internar en un centre. Si la teva vida o la resta està en risc, truques, vénen, el pugen a una camioneta i adeu».

«Firmes una responsiva i s'ha acabat. Aquí és impossible. He parlat amb professionals i tots diuen el mateix: si ell no vol ingressar no el pots obligar», manifestava sobre l'actitud que ha pres Camilo.

Camilo Blanes
Camilo Blanes continua lluitant per l'herència del seu pare | Europa Press

La veritat és que la inesperada mort de Camilo Sesto va suposar un abans i un després a la vida del seu únic fill.

L'artista moria a 72 anys, víctima d'una fallada renal. Un cop inesperat que al seu hereu li ha costat molt de superar i que va acabar sumint-lo en una forta depressió.

A més, cal tenir en compte que el problema de l'herència continua sense resoldre's. Aquest fet desencadena una guerra entre «Camilín» i la seva mare contra els homes de confiança del seu pare.

S'estipula que el patrimoni de l'artista podria pujar a uns vuit milions d'euros i comprendria diverses propietats. «A més d'uns dos milions d'euros en actius financers i els drets d'autor, que podrien ascendir a 300.000 euros anuals».

Això, sense comptar amb l'aparició d'un altre suposat fill secret del cantant que podria complicar-ho tot encara més.

«Ha contactat amb mi diverses vegades, però per ara no s'ha decidit a reclamar legalment la seva filiació», explicava l'advocat.

«És una cosa estranyíssima perquè la seva semblança amb Camilo Sesto és enorme. En l'aspecte personal, vol ser reconegut legalment com a fill del cantant».

EL VÍDEO DEL DIA