Mà d'una dona subjectant unes calces de blonda

La famosa espanyola que sí que ven les seves calcetes fetes servir

La jove ha aconseguit un gran popularitat últimament

Un estira-i-arronsa entre Rosa Benito i Alessandro Lequio ha acabat amb una acusació molt greu. Així, aquest últim ha carregat contra ella dient que la seva filla, Chayo, ven calces per Internet.

Però no té raó. L'únic que fa és compartir contingut audiovisual al compte d'OnlyFans, una plataforma per a adults.

No obstant això, hi ha una famosa que sí que guanya diners venent la seva roba interior un cop l'ha utilitzat. És María Forqué, la filla de Verónica Forqué i Manuel Iborra.

María Forqué té un negoci singular

El controvertit pas de Verónica Forqué per 'Masterchef Celebrity' ha fet que la seva figura i el seu entorn generi un gran interès. Per tant, la seva filla María, de 31 anys, també és al punt de mira.

María, la filla de Verónica Forqué
María, la filla de Verónica Forqué, té un negoci singular | GTRES

La jove, que va anar al concurs per sorprendre la seva mare, s'ha deixat conèixer a poc a poc. D'aquesta manera és com s'ha pogut descobrir un dels negocis singulars que posseeix. Segons va revelar 'Socialité' fa uns mesos, guanya diners venent roba interior usada.

Sí, ni més ni menys. A través d'una pàgina web, posa a la venda les calces que ha utilitzat. En efecte, el cost d'aquestes peces oscil·len entre els 100 i els 600 €.

Com es va exposar al programa de Telecinco, per exemple, posa a disposició dels interessats unes calcetes brasileres amb encaix i de color blanc. Per vendre-les, després d'haver-les utilitzat durant un total de cinc dies, demana la barbaritat de 500 €.

Tot i això, sembla que el catàleg de roba interior que ofereix és molt ampli. N'hi ha que compren aquestes peces, rebent-les a casa de forma discreta, perfectament precintades i empaquetades.

Primer pla de la mà d'un home posant-se un bitllet de 100 euros a la butxaca
N'hi ha que paguen grans quantitats per les calces usades de María Forqué | La Noticia Digital

Aquest negoci pot semblar realment estrany i es pot creure que és una farsa, però res més lluny de la realitat. Ha anat creixent en els darrers anys donada la demanda i al Japó ja és tot un èxit.

A Espanya, a més d'ella, hi ha més cares conegudes que han confessat guanyar diners així. Seria el cas, per exemple, de Steisy, extronista de 'MYHYV', o de Lola Mencía, exconcursant de 'Supervivientes'.

María Forqué és poc convencional

A més, María Forqué és una dona poc usual. A les xarxes, per exemple, s'anomena «Virgen María». Sota aquest pseudònim comparteix contingut audiovisual molt pintoresc.

Així, apareix en una infinitat d'imatges on surt pràcticament nua o on es mostra amb cues, disfressada de personatges d'allò més singulars. Sense oblidar aquelles on apareix en postures realment impossibles o on llueix la seva silueta plena d'escarabats, petons, diners o joies.

De la mateixa manera, té un compte a la ja esmentada OnlyFans. Allà hi guanya una gran quantitat de diners mensuals, ja que els seus seguidors paguen per veure els seus vídeos i fotos eròtiques.

Però n'hi ha més. També és especialista en el sensual 'pole dance', per això realitza actuacions arreu del món. Així doncs, ha compartit una publicació on se la veu mostrant els seus dots a la barra del Zenith Club Madrid.

Amb tot, la filla de Verónica Forqué és pintoresca, atrevida i fuig dels prejudicis. A més, li agrada provocar o lluir tota la seva vena artística. Digue-n'hi com vulguis.

EL VÍDEO DEL DIA