Gloria Camila i José Fernando

Els fills d'Ortega Cano, devastats: «A Rocío Jurado mai li va importar l'adopció»

Gloria Camila ha tornat a ser el centre de totes les crítiques a les xarxes

Gloria Camila s'ha tornat a convertir una vegada més en víctima d'assetjament a les xarxes. Així, altre cop està en la complicada situació d'haver de denunciar públicament aquests atacs.

«Pensa si la teva amiga Rocío fa les coses bé i si tu mereixes algú així a la teva vida», han escrit en referència a la seva neboda Rocío Flores. Així li han sabut tocar la fibra.

«A la teva mare Rocío mai li va importar la vostra adopció, ho va fer per Ortega, avui s'estiraria dels cabells per idiota», han carregat en contra.

Ortega Cano amb els fills, Gloria Camila i José Fernando.
Ortega Cano amb els fills, Gloria Camila i José Fernando | GTRES

Gloria Camila i el seu germà, José Fernando, van arribar el 1999 després d'un procés legal molt dur. Aleshores, el nen tenia 6 anys i la nena només 4. Uns infants molt desitjats que van emplenar de felicitat Rocío Jurado i José Ortega Cano.

«La teva mare sentiria vergonya de tu per anar en contra de la seva filla. Aixó era l'única cosa important a la vida per a ella», prosseguia el missatge.

Ataquen els fills d'Ortega Cano amb la seva adopció

«Tu i el teu germà només vau ser adoptats perquè Ortega la deixés en pau», manifestaven. «Si Rociíto no hagués signat, on estaríeu ara?». 

«Pensa això abans de parlar de la teva germana i de la teva mare adoptiva», han advertit a la col·laboradora de 'Ya son las ocho'.

José Fernando i Gloria Camila sempre han estat units
La realitat de l'adopció de Gloria Camila i José Fernando | GTRES

«I així cada dia», ha lamentat Gloria després de compartir un dels missatges que rep gairebé diàriament.

Ella té clar que no tot s'hi val i no dubta a defensar-se quan es creuen certs límits insuportables. Fa poc, la filla de «la més gran» tornava a topar amb atacs denigrants a les xarxes socials.

«Que estúpida, Gloria Camila, dient que Rocío Carrasco vol beneficiar-se econòmicament de la seva mare. Cal ser pocavergonya, a veure si es creu que ella és a Telecinco per ser actriu o alguna cosa», retreien.

Poc després, la germana de Rociíto es va defensar públicament. «Jo no he cobrat mai per parlar en una revista», assegurava.

Gloria Camila ha parlat sense embuts de la seva adopció
L'arribada dels infants va ser una gran alegria per a la família | GTRES

«Mai ho he vist necessari, respecte aquells que ho fan, però no va amb la meva persona. Mai dic que no».

A més, sostenia que «les xarxes socials fomenten l'odi. Jo accepto les opinions i no totes m'agraden, però es permeten moltes faltes de respecte».

Destacava que ella és molt conscient que és «filla de», «però jo vinc aquí amb total llibertat i puc parlar de més coses que de la meva família».

Gloria Camila s'enfronta als seus 'haters'

Aquesta no és la primera vegada que la filla d'Ortega Cano ha de fer front a aquest tipus de faltes de respecte. Fa uns mesos, es va veure en la trista necessitat de denunciar. «Vaig anar a comissaria per denunciar molts dels comentaris que rebo a les xarxes socials», anunciava.

«Un càncer per a tu i un altre per a la puta de la teva neboda Rocío Flores, fastigoses. Encara sort que el karma és savi i t'ha donat un pare assassí i un germà ionqui, estúpida», eren les paraules cruels que li dedicaven.

Gloria Camila
Gloria Camila ha sabut trobar el seu lloc a la televisió | GTRES

Un assetjament que pateix des de ben petita i que la sotmetia a una gran depressió. Sobretot en l'etapa crítica dels 18 anys.

«Sempre he estat molt primeta i mai he tingut aquesta obsessió per aprimar-se ni tenir bon cos, perquè no he considerat que tingués mal cos, la veritat. Això sí, fins que vaig complir la majoria d'edat...», explicava fa un temps.

«Comença una nova etapa a la meva vida, vas pel carrer i la gent et reconeix més o et segueix la premsa...».

«Vaig passar una mala època amb 19 anys amb el tema del meu pare i del meu germà. Aquí m'ho vaig menjar tot i vaig entrar en una petita depressió», confessava.

«El cas és que va ser una època molt dolenta, va ser perjudicial tant emocional com física. No sé com va passar el temps, si em poso a pensar-ho. És veritat que en dos mesos vaig engreixar-me 10 quilos».

EL VÍDEO DEL DIA

ESPECTACULAR NUEVO 'LOOK' DE ROCÍO CARRASCO que impresionaría a David Flores