Primer pla de Rocío Flores molt maquillada

D'on treu els diners Rocío Flores? Estupor pel seu 'look' de milers d'euros

Rocío Flores ha cridat l'atenció pel dineral que s'ha gastat en el darrer vestit

Rocío Flores és un d'aquells personatges mediàtics que sap què és la fama des de ben petita. Tot i això, la seva popularitat, o com a mínim l'exposició mediàtica, ha crescut en els últims anys, sobretot, des que va participar a 'Supervivientes' i es va convertir en col·laboradora d''El programa de Ana Rosa' .

 

El creixement de la seva popularitat s'ha traduït en un increment dels ingressos, o això és el que demostra el ritme de vida que porta. En un acte recent, Rocío duia un 'look' valorat en milers d'euros. Per això, ara la gent es pregunta d'on treu tants diners per gastar aquestes quantitats ingents en roba i complements.

Rocío Flores i el look de la controvèrsia

Rocío ha estat convidada a un esdeveniment on hi havia nombroses influencers, com Susana Molina, Anabel Pantoja o Nagore Robles. Ella hi ha assistit amb una combinació que ha cridat l'atenció, no tan sols en termes estètics, sinó pel preu del que portava a sobre. Rocío Flores va escollir el negre per a l'ocasió, amb una americana i un vestit, peces que va combinar amb uns accessoris de luxe.

Rocío Flores, radiant en un esdeveniment
Rocío Flores va lluir així de radiant en un esdeveniment | GTRES

Segons la revista 'Lecturas', les botes altes d'inspiració militar que va dur Rocío són de la prestigiosa firma Prada. Anomenades 'Monolith', el seu preu oscilla els 1.500 euros. Però encara n'hi ha més, ja que el cinturó, de la marca Gucci, negre i amb detalls en vermell i el logotip daurat, costaria entre 300 i 500 euros. A més, la bossa encoixinada de color vermell de Pinko té un preu de 305 euros. Vora uns 2000 euros gastats en roba i complements. 

 

Rocío Flores i la gran pregunta sobre la seva economia

El fet que Rocío hagi lluït un look tan car ha deixat estupefacte tothom, i ha sorgit el dubte de saber d'on treu els diners per donar-se aquests luxes. És clar que el fet de ser guanyadora de 'Supervivientes' li va suposar un benefici considerable: 200.000 euros. A aquests, caldria afegir els entre 25.000 i 30.000 euros que va obtenir per setmana al reality. Això sí, una gran part d'aquest dineral se'l va gastar a comprar un habitatge a Màlaga en una urbanització luxosa.

A més, Rocío Flores obté ingressos regulars com a influencer de diferents marques i el sou de a l'espai d'Ana Rosa. Aquest, segons sembla, rondaria els 300 euros per programa. Aquestes són les fonts d'ingressos que té Flores i que li permeten gastar-se xifres astronòmiques en roba i accessoris, a més dels diferents retocs estètics que s'ha fet en els últims mesos.

Rocío Flores amb el seu vestit
Rocío Flores es va gastar un veritable dineral en complements | GTRES

Des que va sortir del reality, Flores s'ha posat àcid hialurònic a diverses parts del rostre, i bòtox al front. Es va sotmetre a la micropigmentació a les celles, el làser per acabar amb l'acne i un tractament d'harmonització facial, entre d'altres. De moment, Rocío té una economia envejable que li permet gastar en tots els sentits. No obstant això, hauria de tenir cura, ja que alguns rumors indiquen que cada vegada menys marques hi confien com a imatge per culpa dels seus constants conflictes familiars.