Plató de Sálvame amb els col·laboradors

Una col·laboradora de 'Sálvame', a punt d'abandonar: «Ha perdut tots els privilegis»

El programa ha deixat de banda una de les seves col·laboradores estrella per una xivatada

L'arribada de Carmen Borrego a 'Sálvame' ha fet florir les diferències entre els companys, que cada cop és més notable. La filla de María Teresa Campos gaudeix de certs privilegis que no estan a l'abast d'altres col·laboradores.

Carmen s'ha convertit en l'estrella indiscutible del programa vespertí. De fet, els directius van decidir premiar-la i això ha despertat moltes enveges a la resta de col·laboradors.

Per començar, perquè la germana de Terelu Campos ha aconseguit tenir la seva foto al passadís de la fama de Mediaset. Un premi molt destacat, que altres col·laboradores com Lydia Lozano encara no han aconseguit malgrat el temps que fa que treballen a la cadena.

Carmen Borrego
Carmen Borrego ha estat premiada pel programa | Mediaset

D'aquesta manera, Lozano insinuava amb ressentiment que «Carmen s'ho mereix perquè fa molt temps que està davant i darrere de càmeres».

«Jo conec gent que fa més temps que és darrere de càmeres i no té foto», apuntava Kiko Matamoros, disposat a criticar tot el que faci Borrego.

Però això no és tot, ja que la nova estrella de 'Sálvame' també té l'oportunitat de comptar amb una estilista. És a dir, servei de maquillatge i perruqueria només per a ella.

Primer pla de Lydia Lozano amb unes arracades grans.
Lydia Lozano ha perdut la cadira i els privilegis | GTRES

Sens dubte, un luxe que no és a l'abast de tothom. Tant és així, que María Patiño no va dubtar a fer una clara advertència. 

«Com que als meus directors no els importa el meu aspecte físic, a partir d'ara no em torno a arreglar».

«Demà vinc en pijama o xandall», assegurava indignada la presentadora de 'Socialité'. La veritat és que el tema continua fent parlar.

Lydia Lozano explota davant la decisió dels directius de 'Sálvame'

Sobretot, un cop que Kiko Matamoros expliqués que Lydia Lozano ja estaria recuperada després de la seva operació de cervicals i ja no necessitaria la cadira especial que porten a plató.

«No, no, no, no», saltava Lozano indignada i disposada a protegir la cadira. Recordava que els Kikos, tant Matamoros com Hernández, ja li havien fastiguejat el servei de perruqueria i maquillatge que li pagava la productora arran de la seva operació.

«Ja m'ho vau fastiguejar, així que demà me n'aniré al metge», els retreia molesta. «A tu que c*** t'importa on em sento jo?!», recriminava a Matamoros.

Un enfrontament que ha anat a més després que la direcció hagi pres la decisió de retirar la cadira a Lydia.

Alguns col·laboradors al plató de 'Sálvame'
Alguns col·laboradors al plató de 'Sálvame' | Telecinco

«Procedim a retirar la cadira», anunciava Jorge Javier Vázquez, mentre que la col·laboradora prosseguia el seu rampell.

«Que vinguis com un xivato de col·legi a la teva edat, home…», retreia al seu company. No entén aquesta traïció per part de Kiko Matamoros.

Queda clar que ni a Matamoros ni a Kiko Hernández se'ls escapa res i no van trigar a adonar-se que Lydia estava completament recuperada, sobretot pels escarafalls que feia amb els braços.

Així, aconseguien que Lydia es quedés sense l'atenció especial de què gaudia des que va ser operada de les vèrtebres. Abans, no podia fer grans esforços ni arreglar-se els cabells o maquillar-se ella sola.

La manca de perruqueria i maquillatge ha acabat passant factura a les col·laboradores. Les crítiques no trigaven a aparèixer per lluir un aspecte moltes vegades descurat en les seves intervencions a la televisió.

«El seu cap és un replec de pèls similar al seu minicervell. És una dona que no agrada a l'audiència i la tenen de presentadora per ordre d'algú tan descerebrat com ella», atacaven María Patiño . «L'ha de pentinar l'enemic», comentaven.

A Lydia Lozano li passava una cosa semblant després de passar-se amb el color del bronzejat que pretenia millorar l'aspecte de la pell.

Uns atacs que també han afectat Chelo García Cortés. «Quan proven de maquillar-te amb guix i flam xinès en pols per experimentar, ni te n'adones…», asseguraven a les xarxes.

EL VÍDEO DEL DIA