Primer pla de Paz Padilla

Paz Padilla impacta amb el seu gran canvi físic i preocupa els seus seguidors

La presentadora ha tornat a 'Sálvame' i sembla que està molt desmillorada

Paz Padilla està passant per un moment molt complicat en l'àmbit personal i professional. D'una banda, perquè continua bregant amb la pèrdua del seu marit, Antonio; de l'altra, perquè ja s'ha endut diverses patacades professionals.

De fet, la presentadora desapareixia de 'Sálvame' sense ni tan sols acomiadar-se. Això, després que es rumoregés que la relació amb els seus companys de feina no era gaire bona.

«No es refia de ningú, es dirigeix als seus companys amb distància i, fins i tot, de vegades de forma antipàtica».

«Això genera molt mal ambient de feina i molta tensió», sostenen aquells que la coneixen.

De fet, Laura Fa, col·laboradora del programa, no dubtava a insinuar que Paz no es parlava amb ningú.

Paz Padilla
Paz Padilla presentant el programa 'A simple vista' | Telecinco

«A Paz no li va agradar gens que diguessin que està arraconada, però és veritat. Es va enfadar amb Laura Fa, però va intentar dissimular, la cúpula ha ordenat rebaixar la tensió».

Semblava que Padilla començava a remuntar i es va posar al capdavant del programa 'A simple vista'. Aleshores es va fer públic que el programa desapareixeria de la graella de Mediaset perquè les dades d'audiència són pèssimes.

Així, sembla que a la mare d'Ana Ferrer no li quedava més remei que tornar al plató de 'Sálvame', on deixava clar que ningú no l'havia acomiadat.

Paz Padilla va ser acomiadada de 'Got Talent'
Paz Padilla ha tingut nombroses topades amb els seus companys | La Noticia Digital

De fet, ella mateixa deixava molt clar que la seva absència era perquè s'havia dedicat a altres projectes professionals. De fet, els horaris dels dos programes eren incompatibles.

«M'alegro que ho diguis perquè sembla que t'havien fet fora…», comentava Belén Esteban davant la tornada de la seva companya.

Paz Padilla torna a 'Sálvame' i les xarxes treuen fum

La veritat que el retorn de la gaditana ha generat moltes crítiques. «Estàs primíssima», han destacat els col·laboradors.

En aquell moment, ella mateixa explicava que aquesta notable pèrdua de pes era per un virus estomacal contret durant un viatge recent a Egipte.

«Ara mateix faig una talla 34», revelava. «He estat a Egipte. Que bonic! Però m'he portat un virus i he perdut pes...», explicava als espectadors.

A més, Paz ha portat grans notícies de cara a esdeveniments pròxims. «Han dit que m'han acomiadat de Telecinco, de Mediaset... Per això, faré les campanades amb Carlos Sobera», anunciava amb magnificència.

Sálvame ha rebut crítiques pel tractament del cas Wanninkhof
'Sálvame' ha rebut crítiques pel tractament que han fet del cas de Rocío Wanninkhof | Telecinco

Un moment que li porta records agredolços, ja que l'última vegada que va acomiadar l'any a la cadena, el seu marit seguia viu.

«El meu Antonio era amb mi, ja estava malalt, a mi em va costar, a ell també… Però va voler estar amb mi i hi va ser», recordava emocionada.

Així doncs, per a ella és molt important tornar-ho a fer. Paz considera que ara les coses li van «bé» i vol contagiar la seva «felicitat i ganes de viure»: «Tots hem passat un any molt difícil».

Però, sens dubte, la tornada de l'humorista s'ha vist entelada per nombroses crítiques a les xarxes socials. Fins i tot, s'ha convertit en trending topic a Twitter.

Sobretot pels desafortunats comentaris que va fer respecte al cas de Dolores Vázquez i el seu documental.

'Sálvame' decidia fer un gir dràstic i enfocar els continguts del programa a tractar aquest tema tan seriós. Un fet pel qual molts seguidors consideren que els col·laboradors no han sabut estar a l'alçada.

«Parlant de participants, que presenti Paz Padilla i tinguin de tertuliana Belén Esteban en un tema tan sensible, diu molt de la nostra televisió. De pena», els sentenciaven.

«Com es pot tenir l'analfabeta de Paz Padilla tocant aquests temes? Quin país de pandereta tenim», insistien a atacar-la.

«Expliqueu-me què fa ella presentant una secció de successos fent humor i sense conèixer ni tan sols el nom d'Alicia Hornos. Quina vergonya…».

EL VÍDEO DEL DIA