Primer pla d'Antonio David Flores

Antonio David queda avisat: «Ja ha signat el contracte i van amb presses»

Diego Arrabal assegura que Rocío Carrasco ja ho té tot llest per a la segona part de la docusèrie

Tot i les moltes pedres al camí que s'ha anat trobant Rocío Carrasco al llarg d'aquests mesos, sembla que per fi ha donat el tret de sortida a la segona part de la seva docusèrie. Així ho assegura Diego Arrabal al seu canal de Youtube, on explica que «Rocío Carrasco ja ha signat el contracte de la segona part, encara que «no ha estat fàcil i hi ha hagut problemes, amb tot allò que ha caigut», assenyalava.

Amb aquest moviment, Carrasco deixa clar que no té por de res ni de ningú. Malgrat els nombrosos fronts oberts que té, continua decidida a complir la seva missió, i segons Arrabal, «des d'aquest dilluns, dia 22, estan treballant a la segona part i s'espera que estigui llest aviat, encara que no vull dir el dia, l'arribada de Rocío, Fidel i tot l'equip a Chipiona».

Fotomuntatge de Rocío Carrasco i Antonio David Flores
Rocío Carrasco ha desmuntat la figura d'Antonio David | La Noticia Digital

 

No obstant això, també cal destacar que no ho té tan fàcil com es podria pensar. La seva germana Gloria Camila segueix decidida a impedir que mostri els famosos escrits de la seva mare. En una entrevista recent, Gloria Camila, que fa temps que amenaça, va assegurar que, «com a filla legítima, em correspon el dret de conèixer tots aquests documents».

A més, la jove posava de manifest que ja fa vuit anys que no es parla amb la seva germana, motiu pel qual va decidir anar al jutjat i exigir la censura a Carrasco de manera legal. En aquest sentit, va assenyalar que «Rocío Jurado tenia tres fills, no una. En va tenir tres».

Primer pla de Rocío Carrasco
La seva docuserie es va convertir en tota una revolució mediàtica | GTRES

Rocío Carrasco està a punt per complir la seva promesa

La filla d'Ortega Cano no pensa permetre que ningú posi en joc la memòria de Rocío Jurado, i encara menys que facin mal al seu pare. De fet, assegurava que Rocío Carrasco «la té presa amb ell, quan no ha fet res. L'únic que fa el meu pare és recolzar-me com a filla legítima». 

L'emissió de la primera part de la docusèrie protagonitzada per Carrasco a Telecinco es va convertir en tot un fenòmen social, fins al punt que alguns dels polítics més destacats del nostre país s'hi van veure involucrats, com és el cas d'Irene Montero. Fins i tot, el mateix Pedro Sánchez es va prendre la llibertat de contactar personalment amb Rociíto per mostrar-li tot el seu suport, segons va publicar María Teresa Campos en una de les seves entrevistes.

El documental de la filla de la Jurado va aconseguir congregar ni més ni menys que dos milions i mig d'espectadors i un 27,5% de quota de pantalla. Una autèntica bomba per a Mediaset, que ni en els seus millors somnis havia somiat una cosa semblant. Això, sense comptar que es va convertir en l'assumpte del moment i objecte de debat a tots els programes de televisió de la cadena.

Muntatge d'una foto de Rocío Carrasco amb bitllets de fons i un subtítol que diu 'Contar la verdad... para seguir cobrando'
Rocío Carrasco s'ha convertit en la protagonista absoluta de la premsa del cor | La Noticia Digital

Tot plegat, ha suposat un dràstic canvi a la vida de molts dels seus protagonistes. Antonio David encara no remunta del duríssim cop que rebia de part de la seva ex, cosa que li ha acabat costant, fins i tot, el seu matrimoni amb Olga Moreno. A més, va ser expulsat de la graella de Telecinco, per la qual cosa va declarar la guerra a la productora de la docusèrie, La Fàbrica de la Tele, i als seus excompanys. En canvi, Rocío Flores s'ha convertit en l'estrella de la cadena, al 'Programa de Ana Rosa'.

Rocío Flores, radiant en un esdeveniment
Rocío Carrasco ha desmuntat la figura d'Antonio David | GTRES

En aquesta segona part del documental, titulada 'En el nombre de Rocío', Carrasco té un nou objectiu: la seva família. La filla de La Jurado està disposada a tot per tal d'enfonsar el clan dels Mohedano, que ja no considera la seva família. Per això, té intenció d'ensenyar públicament manuscrits privats de la seva mare, en els quals treu a la llum els draps bruts de cadascun dels membres de la família: Amador Mohedano, José Antonio, Gloria, Rosa Benito, Gloria Camila, José Fernando i Ortega Cano.