Camilo Blanes 'Camilín' a Torrelodones, Madrid, el 10 de setembre del 2019

Enrenou amb el fill de Camilo Sesto: Fan fora la mare de l'hospital perquè 'la lia'

Lourdes Ornelas, mare de Camilo Blanes, és al punt de mira

Camilo Blanes, fill del cantant Camilo Sesto, va ingressar en un hospital madrileny dijous passat després d'una suposada caiguda que l'havia posat en perill. Molts periodistes asseguren que darrere l'escàndol hi ha alguna cosa que no s'està explicant. Tal com ha reconegut la mateixa família, Blanes té problemes amb les drogues i no està en el seu millor moment.

Camilo Blanes, popularment conegut com a Camilín, va patir molt quan va morir Camilo Sesto, el seu pare, i des d'aleshores no aixeca el cap. Segons alguns mitjans, va heretar una autèntica fortuna i molta gent s'hi apropa per interessos econòmics. Alguns col·laboradors de Telecinco asseguren que el fill i l'hereu del cantant guanya a l'any 1.000.000 d'euros en concepte de drets d'autor.

Lourdes Ornelas, mare de Camilín i exdona de l'artista, ha estat acusada d'«amenaçar» l'entorn de Blanes perquè té por. Pensa que hi ha persones que volen aprofitar-se del seu fill, per això ha advertit que passarà a l'acció. Els afectats van parlar amb la periodista María Patiño el cap de setmana passat al programa 'Socialité'.

María Patiño va allargar la mà a Lourdes, ja que entén que estigui preocupada pel seu fill Camilo. Ella mateixa va assumir durant una entrevista a 'Sábado Deluxe' que el jove patia certes addiccions i que, fins i tot, havia intentat internar-lo. El problema és que Blanes no s'adona de la gravetat de la situació.

El programa 'Ya son las ocho' ha anunciat que Lourdes ha estat desallotjada de l'hospital on hi ha el seu fill. Seguint les informacions publicades, «ha muntat un espectacle» i les autoritats li han demanat que abandoni el centre mèdic. Molta gent pensa que l'actitud d'Ornelas no ajuda ningú.

Camilo Blanes continua en estat greu: «Segueix a l'UCI»

Jorge Moreno, reporter del programa 'Ya son las ocho', ha donat una notícia que sens dubte marcarà un abans i un després. «Lourdes Ornelas ha increpat els professionals perquè la gorra de llana amb què va ingressar el seu fill ha desaparegut», comença dient. «Ha muntat un escàndol, li han cridat l'atenció i se l'ha convidat a abandonar l'hospital», conclou.

Lourdes es va separar del cantant Camilo Sesto, el seu marit i pare del seu fill, molt de temps abans que aquest morís. No va trigar a concedir entrevistes en què qüestionava i donava detalls íntims sobre la vida privada de l'artista. Suposadament aquest comportament la va enfrontar amb Camilín, que sentia adoració per Sesto.

Molts periodistes asseguren que Ornelas no té bona fama dins de la premsa del cor. La seva actitud no ajuda el seu fill Camilo, que segons l'informador Aurelio Manzano «segueix a l'UCI». Seguint les seves dades, «l'han sotmès a tota mena de proves», però el seu estat continua sent força greu.

Lourdes Ornelas perd la paciència: «És una guerrera»

Aurelio Manzano, periodista expert en crònica social, ha donat la cara per Lourdes perquè entén que en una situació tan greu cometi certs errors. «L'únic familiar que té Camilo Blanes és la mare. És una guerrera que ha estat lluitant pel seu fill i per això ella mateixa ho va definir com una malaltia, un problema d'addiccions», declara.

L'exdona de Camilo Sesto està perduda i no sap com ajudar Camilín. Segons alguns col·laboradors de Telecinco, va intentar incapacitar-lo fa un temps, però no va poder. El noi té al darrere una gran fortuna i les autoritats no permetran que ningú l'incapaciti sense motius.

VÍDEO DEL DIA