Jorge Javier Vázquez presentant un programa en directe

L'aplaudit revés de Jorge Javier a Rocío Flores i que tanca la rumorologia

El presentador ha volgut deixar en evidència a la filla d'Antonio David Flores davant de tot Espanya en confessar que no vol coincidir amb certs col·laboradors per evitar ser qüestionada

L'actualitat de 'Supervivientes' ha fet saltar pels aires tota la programació de Telecinco i això ha obligat la cadena a reprogramar totes les seves franges, posant a Jorge Javier Vázquez al capdavant d'un especial del 'reality'. Si bé és cert que la previsió era fer un cara a cara entre Tom Brusse i la seva parella Sandra Pica, la qual volia confessar que ja no està enamorada d'ell, finalment això no serà possible perquè Sandra ha decidit recular i posposar la confessió fins que l'empresari torni a Espanya.

Davant d'aquest canvi de plans, Jorge Javier ha presentat una gala amb poc contingut, que s'ha recuperat gràcies a la conversa que ha tingut en directe amb Antonio Canales, el primer expulsat d'aquesta edició. No obstant això, el moment més aplaudit per l'audiència ha estat quan Jorge Javier Vázquez ha carregat contra Rocío Flores.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Rocío Flores no vol ser qüestionada a la televisió

Tot i que Rocío Flores és col·laboradora de 'Supervivientes', el presentador ha afirmat que mai coincideix amb ella. Vázquez ha volgut aclarir a l'audiència el motiu pel qual mai coincideixen i s'ha dirigit a la direcció del programa per preguntar si la filla d'Antonio David Flores estarà en la pròxima gala. 

Davant d'això, Jorge Javier ha assegurat entre rialles a la seva amiga Belén Rodríguez que llavors cap dels dos assistirà a plató, confirmant que Rocío es pot permetre el luxe de triar amb qui coincideix i amb qui no. Així doncs, els seus vetos passen per sobre del presentador més carismàtic de la cadena.

Jorge Javier no entèn la submissió de Telecinco perquè Rocío Flores aparegui regularment en els diferents programes de la cadena. Per tant, es perd la llibertat d'expressió i la filla d'Antonio David només vol treballar amb gent que no la qüestioni quan s'asseu en un plató.

Prepara la seva veritat

Rocío Flores sovint es reuneix amb els directius de la productora per la qual treballa i prepara el programa al seu gust per explicar la seva veritat. Tot i això, sempre és qüestionada perquè possiblement ha estat manipulada pel seu pare, ja que vol destruir la versió de Rocío Carrasco

De moment no s'ha conegut el format en què s'oferirà l'especial de Flores, però ja s'ha anunciat que els presentadors podrien ser Ana Rosa Quintana o Joaquín Prats, els únics presentadors que li donen suport, segurament per interès. De fet, Ana Rosa ha pogut augmentar l'audiència del seu programa gràcies a la col·laboració de Rocío Flores, que parla sobre la seva mare i li envia indirectes des de plató.