Olga Moreno a 'Supervivientes' l'abril de 2021

Sofía Suescun i Belén Ro treuen la màscara a Olga Moreno a 'Supervivientes'

Les col·laboradores de Telecinco han deixat en evidència la dona d'Antonio David

La gala de diumenge a la nit de 'Supervivientes: Connexión Honduras' va fer que Olga Moreno, esposa d'Antonio David Flores, quedés en evidència. I és que el seu victimisme i la seva insistència a llançar indirectes sobre la seva vida familiar van ser clarament rebatuts. En concret, van ser dues de les col·laboradores del programa, Sofía Suescun i Belén Ro, les que van treure la màscara a Olga, i això va fer que s'hagi convertit en una de les concursants més odiades per part de l'audiència.

El paperot d'Olga Moreno

Quan va començar el reality, Olga va deixar clar que hi anava a concursar i que volia que se la valorés igual que als seus companys. És més, fins i tot la filla del seu marit, Rocío Flores, va demanar als platós que no la relacionessin amb tot el que passava fora arran de la docusèrie de Rocío Carrasco.

No obstant això, la participant diu una cosa i en fa una altra. Tant és així que l'únic que aporta al programa són indirectes constants cap a Carrasco, l'exdona d'Antonio David. Això sense passar per alt que contínuament parla de la seva família i dels fills del seu marit. Bona mostra d'això és que diumenge a la nit, per enèsima vegada, va tornar a parlar del tema. Va començar dient: «Tinc moltes ganes d'abraçar els meus nens, el meu marit i la meva filla...».

Després d'això va començar el seu 'míting': «Tant de bo vagi tot bé i surti ja la punyetera realitat. Ja està bé de patir. La veritat és transparent i tenim tota la veritat, tenim totes les proves, tenim aquests nens, que l'han viscut i l'han patit». Proves que mai han mostrat, al contrari del que està fent Rocío Carrasco al seu documental.

Tot seguit, va arribar el moment de fer el 'rentat d'imatge' del seu marit. I ho va fer dient: «Jo he vist el David plorar molt ja, des que els nens tenien 4 anys. Ha plorat moltíssim. Recordo els diumenges, quan se n'anaven i s'agafaven al coll del pare i els havia de treure jo. Tu saps el que és això?».

Després, va començar a parlar dels fills del seu marit: «Són tot amor, i tenen un cor... Aquesta nena, des de petita, ha patit molt [...]. La Rocío està molt malament, de psicòleg. Però no deixa de ser la seva mare. Que li ha trucat vuitanta vegades».

I per finalitzar el discurs va manifestar: «Aquests nens m'estimen. No poden viure sense mi i ho sé [...]. Si jo fos el David, no sé què hauria estat capaç de fer [...]. A casa meva mai s'ha parlat malament; estava prohibit. Que jo al meu marit li pugui arribar a dir 'gos jueu' o el que sigui, sí, però davant d'aquests nens, no».

Sofía Suescun carrega contra Olga Moreno

Després que s'emetessin les imatges de Moreno parlant una vegada més de la seva vida de fora i llançant indirectes a Carrasco, Sofía Suescun va prendre la paraula. I ho va fer per carregar contra la concursant per dir una cosa i fer-ne una altra, però també per no donar més contingut al programa que aquest paper de mare coratge, entregada i víctima.

La col·laboradora va exposar: «L'Olga insisteix obstinadament a titllar Rocío Carrasco de mala mare. No és que es posi medalles de bona mare, és que utilitza aquesta estratègia per deixar l'altra de mala mare, i això és el de sempre». Així mateix, no va dubtar a afegir: «Primer ho fa dient que havia d'arrencar els nens dels braços de l'Antonio David. A mi això em sembla molt cruel, i ho diu amb l'únic objectiu de dir que els nens se n'anaven al pitjor lloc, que era amb la seva mare. Ara que tot Espanya hem vist que la Rocío Carrasco no ha sigut mala mare, aquest discurs la deixa per terra».

Belén Ro també carrega contra Olga 

De la mateixa manera, Belén Ro també va optar per desmentir les paraules de la concursant. Concretament, quan Olga va dir que a ella, els fills del seu marit mai li han dit 'mare'. Aquesta mentida la va deixar fatal quan la col·laboradora va manifestar: «Aquests nens li diuen 'mama'. Avui ho he penjat al meu Twitter i es pot veure. És un vídeo de l'Antonio David dient que els nens li diuen 'mama' . I també he penjat una entrevista que li van fer a l'Olga on deia que els nens de Rocío Carrasco li deien 'mama'. Així doncs, no seguiu repetint el que no és veritat perquè està més que demostrat, per moltes frases fetes que tingui a l'illa».

És més, Belén encara va afegir que hi ha tuits de Rocío Flores dient que ella i el seu germà es refereixen a la dona del seu pare en aquests termes. Per aquest motiu, Belén va manifestar: «No entenc per què s'han de tapar aquestes coses si tots s'han après la mateixa frase».