Imatge de Mila Ximénez en una sessió de fotos per una revista

Divendres 21 de maig, la data marcada al calendari de Mila Ximénez

La col·laboradora segueix lluitant contra el càncer de pulmó i espera que arribi la seva filla d'Amsterdam per poder celebrar el seu aniversari

Fa un any que la vida de Mila Ximénez va patir un gir de 180 graus. La col·laboradora de 'Sálvame' segueix immersa en la lluita contra el càncer de pulmó i és per això que no apareix a la televisió. De fet, en un primer moment va lamentar que hauria d'abandonar la televisió, però es va comprometre a tornar i portar les notícies més morboses del moment.

L'exdona de Manolo Santana va complir la seva promesa i després de seixanta dies desapareguda de l'univers 'Sálvame', va concedir una entrevista a 'Sábado Deluxe' per explicar com estava sent la batalla contra la malaltia. El públic va aplaudir la seva valentia, i molts mitjans de comunicació es van fer ressò del seu bon aspecte.

Així doncs, tothom pensava que Mila ja estava recuperada, però va patir una recaiguda. Tot i que els seus companys de programa no van donar molts detalls, sí que van assegurar que Ximénez estava vivint un mal moment. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Les revistes del cor no van deixar de treballar fins que no van aconseguir informació de la col·laboradora. Segons van informar, el seu equip mèdic havia decidit canviar-li el tractament i, per tant, els efectes secundaris li impedien fer una vida normal.

La col·laboradora va aconseguir treure forces per tornar a Telecinco. Ara bé, els espectadors de 'Sálvame' es van sorprendre pel seu aspecte físic. 

D'altra banda, Mila va confessar que tenia poques forces per seguir lluitant i que havia pres una decisió de vital importància. Amb una fredor que va sorprendre gran part de l'audiència, va dir: «els setanta és una edat molt elegant per morir». Mila es nega a viure determinades situacions, i per aquest motiu va pensar a renunciar al tractament. No obstant això, la seva família va impedir-ho i, afortunadament, segueix lluitant.

El dia més important per a la col·laboradora

Mila Ximénez té una relació molt especial amb Jorge Javier Vázquez. El presentador coneix molt bé quin és el seu estat de salut. Per aquest motiu, ha intentat tranquil·litzar a la premsa afirmant que «està estupenda». No obstant això, sembla que les seves paraules no es corresponen al 100% amb la realitat.

La col·laboradora té la data del seu aniversari marcada en el calendari: 21 de maig de 2021. Manolo Ximénez, germà i gran suport de la Mila, ha parlat amb el diari digital 'Jaleos' per donar una gran notícia. El tractament de la col·laboradora està funcionant, però és molt lent. Així que, haurà d'esperar un temps per tornar a la feina.

Mila Ximénez té por a sortir de casa per la pandèmia, però en alguna ocasió, ha estat fotografiada pels carrers de Madrid de camí a les revisions mèdiques.

Mila és conscient del seu poder mediàtic, i la pressió que està rebent és contraproduent per a la seva malaltia. Així que, quan va tenir l'oportunitat, va demanar-li a la premsa que li donés un respir. «Tornaré a treballar quan pugui», va comentar en una de les seves últimes aparicions públiques.

La col·laboradora està a punt de viure el seu aniversari més trist. Segons s'ha publicat, la seva filla, Alba Santana, viatjarà des d'Amsterdam per estar amb ella. Convidarà als seus companys de 'Sálvame'?