Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de María Castro plorant amb signes d'interrogació i el logotip de la sèrie de RTVE 'La Promesa'

Aquest dilluns ‘La Promesa’ destapa quin és el futur de María Castro dins de la sèrie

‘La Promesa’ posarà el personatge de María Castro en una situació cada vegada més complicada i farà un gir

Avui, dilluns, La Promesa arriba amb un episodi important que promet revelacions impactants sobre el destí de Pía Adarre, el personatge interpretat per María Castro. Aquest capítol serà crucial per entendre els seus passos futurs. I també la seva lluita per sobreviure després de fingir la mort per escapar de Gregori.

Aquesta tarda La Promesa continuarà mostrant la situació cada cop més crítica de la criada. Això sí, els pròxims dies passarà un altre gir inesperat, que deixarà amb la boca oberta tothom. Un gir que revelarà que María Castro té encara molta trajectòria a la sèrie.

Captura de 'La Promesa' amb Pla plorant abraçada a una noia d'esquena el 18 de juny de 2024
‘La Promesa’ té la Pía oculta en una cova | RTVE

La Promesa avança el complicat futur del personatge de María Castro

En els últims episodis de La Promesa, hem vist a Pía amagar-se en una cova, mentre els altres creuen en la seva falsa mort. No obstant això, la seva seguretat trontolla perquè Petra, la pèrfida mestressa de claus, comença a sospitar que ella podria estar viva. I la trama es complicarà encara més avui quan la malvada dona comparteixi aquest dubte amb Gregorio, que ha anat a palau.

Aquest dilluns, la tensió arribarà al punt àlgid amb la visita d'aquest trastocat. Sense obviar que també serà visible quan la despietada dona encara confronti Jana, sospitant que ella amaga informació crucial sobre Adarre. Aquesta situació posarà la jove novament en una posició difícil, ja que protegir aquella podria costar-li molt car.

Però aquesta història de La Promesa farà un gir inesperat al capítol de demà dimarts, perquè veurem com Maria descobreix la veritat sobre Pía. Aquest descobriment forçarà els personatges a prendre decisions dràstiques.

En concret, Ròmul i el marquès decidiran que Maria i Jana es refugiïn amb Adarre durant uns dies. Ho indicaran amb l'esperança de protegir-la i evitar aixecar sospites que podrien posar en risc la seva vida. Tot sigui per aconseguir que Gregori no acabi assassinant-la, com té al cap.

Captura de 'La Promesa' amb María Fernández assenyalant Jana seria
‘La Promesa’ farà que la Jana i la Maria es refugiïn amb Pía | RTVE

La Promesa: les trames paral·leles que desenvoluparà aquests dies

A més de la trama principal, La Promesa continuarà desenvolupant altres subtrames que mantenen els espectadors enganxats. L'acostament entre Lope i Vera promet complicacions noves. Tot mentre que Martina patirà diversos durs contratemps al sanatori, afegint una capa de drama i emoció a la història.

També veurem que Virtudes s'enfrontarà a les conseqüències d'una mentida significativa. I assistirem que el vincle entre Caterina i Adrià s'enfortirà, oferint moments de tendresa i conflicte. Cadascuna d'aquestes històries complementa el suspens i la intriga que caracteritzen aquesta reeixida sèrie d'època de TVE, que ha captivat milers d'espectadors.

Això sí, els espectadors poden esperar més girs i sorpreses. Entre ells, els conflictes entre Lorenzo i l'enamorada d'Alonso i la cada cop més difícil situació de Curro i Manuel. Aquests seguiran a la guerra i tindran molt preocupada la família pel seu estat, ja que fa dies que no els manen cartes.

Sense passar per alt que Ayala estarà cada cop més a la corda fluixa. Petra té clar que ell s'ha enverinat per culpabilitzar la Martina i està disposada a fer tot el necessari perquè la veritat surti a la llum. Ell continuarà negant la gran, però la dona està convençuda que menteix.

La Promesa, per tant, continuarà demostrant per què és una de les sèries més populars del moment. La capacitat de la ficció per entrellaçar múltiples trames i mantenir el públic enganxat al televisor és notable. I avui els seus fans no es voldran perdre l'episodi, ja que promet ser un dels més emocionants fins ara.