Aran Aznar va ser violada amb tres anys

La neboda de l'expresident d'Espanya ha viscut una vida repleta d'experiències molt negatives

Aran Aznar és coneguda per ser la neboda de l'expresident José María Aznar. Ella és filla de la seva germana Elvira, però prefereix no usar el cognom del seu pare.  La neboda d'Aznar ha reconegut haver estat violada pel seu pare amb tres anys.

Aran Aznar ha viscut un infern de vida

Aran, un temps després apartada del focus mediàtic i anys després de la seva participació a 'Supervivientes', ha tornat a parlar de la seva família. En aquest cas, no ha carregat contra el seu oncle, l'expresident d'Espanya, sinó que ha estat torn del seu pare.  Aznar ha confessat el dolor que ha sentit tots aquests anys per culpa del seu pare. L'ex concursant de 'Supervivientes' mai perdonarà aquesta violació, com és obvi, ni tampoc perdonarà als seus oncles, per tot el mal que li han fet a ella i als seus fills. Per desgràcia, aquest infern que ha viscut no ha sigut l'únic, ja que la seva darrera parella sentimental també hi hauria abusat d'ella. La mateixa Aran Aznar ha reconegut haver estat maltractada fins al punt de rebre autèntiques pallisses i amenaces de mort.

L'expresident espanyol José María Aznar no es parla amb la seva neboda | GTRES

 

Desnonaments, alcohol i drogues

La neboda de José María Aznar no ha tingut una vida gens fàcil, i és que també va ser desnonada i va haver de dormir en caixers automàtics i cotxes abandonats. Una espiral de la qual difícilment va poder sortir, afegint-hi el consum de cocaïna i alcohol.

Aran Aznar posant per la revista 'Interviu' amb la intenció d'aconseguir diners per evitar el seu desnonament | Interviú

 

L'ex participant de 'Supervivientes' comença a sobreviure

Després de tot aquest calvari, Aran Aznar comença a viure una etapa molt més estable, ha muntat la seva pròpia empresa i ha iniciat una relació sentimental amb un home que la tracta molt bé.