Álvaro Muñoz Escassi torna a estar enamorat

El genet ha estat enxampat petonejant-se amb una noia jove pels carrers de Màlaga
Escassi afirma que li agradaria participar a 'Masterchef Celebrity' | CatalunyaDiari.cat

 

Álvaro Muñoz Escassi, famós per ser un conquistador i per haver estat amb moltes dones diferents, torna a estar enamorat als seus 44 anys. Tot i haver tingut molts idil·lis, cap de les seves parelles ha aconseguit estar-se gaire temps al seu costat.

 

Els rumors apuntaven l’any passat que mantenia una relació amb Carmen Matutes, descendent d’una família important del ram hoteler, sembla que la cosa no va prosperar i tot va quedar en una bona amistat. Des d’aleshores, l’última parella que se li havia conegut era Awanda Pérez, una jove model d’origen africà amb qui va mantenir un breu idil·li però que no va acabar bé.

 

Álvaro Muñoz i Awanda Pérez, la seva última parella coneguda | INSTAGRAM

 

Enxampat petonejant-se pel carrer

En el Festival de Cinema de Màlaga, el 'Casanoves' Àlvaro Escassi afirmava trobar-se solter i sense compromís, però la situació ha canviat en els últims dies, quan s’ha pogut veure al genet petonejant-se pel carrer amb una noia que és molt més jove que ell.

 

La noia en qüestió, és una morena de cabell llarg que per les seves mesures sembla model, i amb la qual ha estat vist gaudint de l’estiu a Màlaga. Ambdós van ser enxampats petonejant-se apassionadament, cosa que indicaria que Escassi estaria iniciant una nova relació.

 

Amb tot plegat, sembla que per Àlvaro Escassi, el 2019 està sent un any ple de sorpreses positives, tant en el terreny personal com en el professional, ja que s’especula que pugui participar en la nova edició de ‘Masterchef Celebrity’.

 

També et pot interessar...