Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Finito de Córdoba seriós en vestit blanc al costat d'Arantxa del Sol somrient en un vestit brillant, una foto junts desenfocada i un cor trencat amb interrogants

Arantxa del Sol té un gest que demostra si s'ha separat de Finito de Córdoba

El detall que acaba amb tots els dubtes de la possible crisi entre Finito de Córdoba i Arantxa del Sol

Arantxa del Sol ha tingut unes setmanes una mica convulses després de tornar d'Hondures. Poc després d'arribar, Supervivientes va decidir vetar-la de les gales per l'incident que va tenir amb Ángel Cristo.

Per si no n'hi hagués prou, la tensió entre ella i el seu marit, Finito de Córdoba, ha quedat palès en diverses ocasions. Tot va sorgir arran d'unes declaracions d'Ana Herminia sobre una possible relació amb el torero.

Just després, Finito va tornar a posar-se el vestit de llums a La Carolina, Jaén. Tot i això, va ser sense la companyia d'Arantxa, cosa que va fer saltar les alarmes pel fet que es parlava que podrien estar en crisi.

Finito de Córdoba té un detall amb Arantxa del Sol que tanca els rumors sobre la seva relació

Arantxa acaba de fer 52 anys acompanyada del seu marit. Finito de Córdoba va voler tenir un bonic detall amb ella, començant el dia esmorzant en una de les cafeteries favorites de Còrdova.

"El millor esmorzar amb la millor companyia, per celebrar el meu aniversari!", adjuntava al costat de la foto.

"Sabeu què somiava moltes vegades a Hondures? Amb gaudir d'una bona xocolata amb xurros! I avui, per fi, es fa realitat", afegia després.

Storie d'Arantxa del Sol a Instagram somrient amb ulleres vermelles i la mà a la barbeta al costat de Finito de Córdoba seriós en vestit blau prenent un te
El detall de Finito de Córdoba amb Arantxa del Sol pel seu aniversari | Instagram, @arantxadelsol

Per la seva banda, Finito de Córdoba no va gosar publicar una imatge o una dedicatòria per celebrar l'aniversari d'Arantxa. Encara que sí que va repostar algunes felicitacions que li van fer altres persones.

La felicitació més especial que ha rebut Arantxa del Sol pel seu aniversari

Més tard va començar a rebre innombrables felicitacions. La més destacable va ser la de la seva filla Lucía, que va compartir una foto de quan era petita als braços de la seva mare. "Feliç aniversari. T'estimo", li escrivia a sota.

La mateixa Arantxa ha publicat un carrusel de fotos de la seva vida, en què apareix amb els pares, el marit, la germana i els fills. A més, va escriure unes paraules al costat de les imatges:

“Avui celebro 52 meravellosos anys de vida. Una altra volta al Sol. La felicitat que avui sento en mirar enrere i veure el camí recorregut, ple d'amor i creixement, és fascinant. Cada moment compartit amb la meva família ha estat un regal, i avui, més que mai, celebro l'alegria d'estar envoltada dels qui estimo aquest dia. Per molts anys més junts!”

Arantxa del Sol, penedida pel seu comportament en Supervivientes

L'experiència d'Arantxa al concurs no va acabar de la millor manera. Com hem esmentat anteriorment, Mediaset li va comunicar que deixava de comptar amb ella per a les gales de Supervivientes pel seu enfrontament amb Ángel Cristo.

Captura d'Arantxa del Sol al plató de Supervivientes
El gest de Finito de Córdoba que tanca els rumors de crisi amb Arantxa | Mediaset

"Després de reflexionar profundament, poder descansar i estar amb la meva família de nou, reconec i em penedeixo de les meves accions, i encara que van respondre a la pressió, a la coacció i als nervis viscuts en un moment molt específic del programa, no justifica els meus actes, mai. Em sento profundament penedida", explicava Arantxa.

Tot i això, amb el pas del temps i després de meditar-ho en fred, Arantxa s'ha mostrat molt agraïda perquè "l'experiència a l'illa ha estat enriquidora i plena d'aprenentatges".