Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jorge Javier Vázquez i Carlos Sobera amb rostre sorprès. De fons, la platja d'Hondures de Supervivientes

Jorge Javier Vázquez revela com és la seva autèntica relació amb Carlos Sobera

El presentador català destaca la gran tasca de Carlos Sobera a l'última gala de 'Supervivientes: Tierra de Nadie'

Jorge Javier Vázquez s'ha tornat a posar al capdavant de Supervivientes després de passar un període apartat dels platós.

Mentrestant, el programa ha estat presentat per Carlos Sobera. A la passada gal·la de Supervivientes: Tierra de Nadie va haver d'enfrontar-se a un dels programes més difícils que es recorden.

Una tasca gens senzilla, ja que és una de les edicions més revolucionàries de la història del programa. Entre altres coses, destaca que Carlos va haver de fer-se càrrec de l'expulsió disciplinària a Ángel Cristo, amb tot el que comportava.

Sobera va tenir molts problemes per calmar els ànims de tot el plató, però sobretot per apaivagar un Ángel Cristo que estava totalment encès.

Tot i això, Telecinco va aconseguir el màxim en audiències de dimarts, batent el rècord de la temporada amb un 21,3% de share i 1.606.000 televidents. Arribant a superar els 3,6 milions d'espectadors únics.

Jorge Javier Vázquez destaca el treball impecable de Carlos Sobera

Per tot això, Jorge Javier Vázquez li ha volgut enviar un missatge com a reconeixement per la seva impecable gestió durant tot el programa.

"Per cert, Carlos Sobera, t'envio una abraçada des d'aquí", deia al començament de la gala de dijous passat.

Captura de Jorge Javier Vázquez com a presentador de la gala de Supervivientes a Telecinco
Jorge Javier Vázquez va valorar el gran treball de Carlos Sobera | Mediaset

El presentador català té molta experiència en aquest tipus de situacions, per la qual cosa sap de bona mà com és de complicat gestionar una cosa així.

Per tot això, li va reconèixer la seva gran feina, sobretot, per totes aquestes traves que van anar sortint al llarg de la nit.

La realitat és que Carlos Sobera, lluny d'acovardir-se, va gestionar tots els fronts amb cautela i tranquil·litat, malgrat que els nervis al plató estaven a flor de pell.

Jorge Javier també felicita Laura Madrueño per la seva gran feina

El presentador es va desfer en elogis tot l'equip de Supervivientes aquella nit. A més de Carlos Sobera, també va voler valorar el paper de la presentadora a Hondures.

"Felicitar-vos pel programa de dimarts que ens vau tenir a Espanya sencera en suspens, mare meva", li deia a Laura Madrueño.

Laura Madrueño parlant des de la palapa amb Jorge Javier Vázquez, parlant des de plató
Jorge Javier Vázquez felicita Laura Madrueño per l'últim programa | Mediaset

“Portem una setmana de bojos”, contestava la presentadora en referència als últims esdeveniments del concurs.

També va comentar l'operatiu militar de l'exèrcit hondureny a la desaparició d'Ángel Cristo. Una intervenció amb un toc d'humor, una cosa molt característica: "Jo quan vaig veure els helicòpters vaig pensar: s'acosta la fi del món".

La Laura va voler ressaltar que sí, a través de les càmeres la situació va impressionar, sorprèn encara més en veure'l en directe.

"No et pots imaginar el que va ser aquí. Ho dic sempre i t'insisteixo: has de venir aquí i viure això a les teves pròpies carns, perquè per més que t'expliquem no serà igual. Aquí ho deixo", declarava.

Al que Jorge Javier va tornar a fer broma dient: "Però si jo vaig em poseu també els helicòpters".