Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge del plató de 'Grand Prix' i el logotip, Ramón García amb rostre neutre i camisa grisa i Michelle Calvo desenfocada

Primera baixa a 'Grand Prix': la famosa que no vol treballar amb Ramón García

Ramón García no tindrà aquesta vegada com a companya una de les dones que el va acompanyar la temporada anterior

Ramón García va viure l'estiu passat un dels moments més feliços de la seva carrera professional. Va tornar a posar-se al capdavant del concurs estiuenc Grand Prix, en què pobles de tot Espanya s'enfronten en proves d'allò més rocambolesques. I és que TVE va decidir recuperar aquest format familiar, que feia més d'una dècada que estava fora de la graella.

Ramón va obtenir un enorme èxit amb aquesta tornada; de fet, aquesta temporada estival s'emetrà novament. Per això ja s'ha començat a gravar, però hi ha una baixa important.

Hi ha una protagonista de l'anterior edició, Michelle Calvó, que no vol compartir plató amb Ramón García. Això sí, no ha baixat del programa per una qüestió personal contra ell, ho ha fet per motius d'agenda.

Ramón García es queda sense copresentadora

Ramón García, després de sortir a la llum els 14 pobles que aquest any competiran al Grand Prix, ha començat a gravar la temporada. I hi ha una baixa notable respecte a l'anterior. Michelle Calvó no ha volgut ser-hi.

Wilbur, Elena Furiase, Michelle Calvó, Ramon García, Cristinini i José Mota a la primera semifinal del Grand Prix
Ramón García es queda sense l'ajuda de Michelle | RTVE

L'exmarit de Patricia Cerezo ha vist que l'actriu ha rebutjat la proposta de tornar a posar-se al capdavant del concurs. I el motiu que hagi dit que no és de pes: la seva agenda era incompatible amb la de les gravacions del format. Al compte d'Instagram n'ha quedat clar, ja que dies abans que s'iniciessin, estava a Portugal començant el rodatge del seu nou projecte de ficció.

D'aquesta manera, Ramón García, que es va emportar molt bé amb Michelle, es queda sol davant del perill de presentar aquest programa. Sí, perquè, segons ha publicat VerTele, l'organització ha decidit no buscar cap substituta. Per tant, ell conduirà el format en solitari, això sí, tenint com a ajudants personatges de l'edició anterior: Wilbur, com a revisor de proves, i Cristinini, com a narradora.

Ramon García amb els braços oberts al quart programa d'El Grand Prix de l'estiu
Ramón García s'ha quedat sol al capdavant del concurs | RTVE

Les dades de la nova edició que està gravant Ramón García

Ramón García haurà comprovat que han saltat als mitjans l'inici de les gravacions i l'absència de Calvó, però també alguns detalls més de la temporada. Entre aquests, el nom dels pobles participants: Bembibre, Almacelles, Olvera, Cangas de Onís, Morata de Tajuña, Burela i Ondara. Als quals s'uneixen també: Santo Domingo de la Calzada, Villanueva de la Torre, Binissalem, Tauste, Medio Cudeyo, Llerena i San Adrián.

Així mateix, ja se sap que les gravacions s'estendran fins a l'11 de juny i que el concurs tindrà deu programes aquest estiu. Els set primers seran classificatoris, i després es disputaran dues semifinals i la gran final.

De la mateixa manera, sembla que amb prou feines hi haurà canvis respecte a les proves. L'any passat van funcionar molt bé, van agradar al públic i es considera que, per tant, no cal tocar-les. Encara que això no impedeix que puguin sorprendre els espectadors amb alguna de nova.

Ramón García amb les bitlles bojes a El Grand Prix
La tònica general de proves serà la mateixa | RTVE

El que sí que es desconeix és la data d'estrena de l'edició i fins i tot el nom dels famosos convidats que exerciran com a padrins dels pobles. Sobre aquestes qüestions, de moment hi ha silenci absolut.