Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Joaquín Prat somrient en vestit marró, Blanca Manchón parlant mirant a baix i un estic correcte

Joaquín Prat no s'equivocava: la notícia que ha donat sobre Blanca Manchón és certa

El vaticini de Joaquín Prat sobre l'expulsió de Blanca Machón a l'últim programa de 'Supervivientes'

Joaquín Prat torna a mullar-se amb les seves declaracions sobre Supervivientes. És habitual que el presentador de Vamos a ver dediqui un espai del seu programa per parlar de l'actualitat del concurs.

En aquest cas, no s'ha tallat a l'hora de parlar de tota la polèmica recent sobre el cas d'Ángel Cristo. Ara bé, aquesta vegada, les declaracions no han estat contra ell, sinó contra dues de les seves companyes.

La predicció de Joaquín Prat sobre el futur de Blanca Manchón a Supervivientes

El presentador va fer un comentari al seu programa de dimecres passat sobre Blanca Manchón, en què vaticinava el seu futur al concurs.

Recapitulant una mica, Blanca i Aurah van tenir una discussió amb la resta del grup en què van acabar de molt males maneres.

Les concursants van prendre la decisió de no tornar a compartir amb els seus companys el peix que elles mateixes pesquessin. Un gest que ha molestat molt a la platja de Cayos Cochinos.

Davant d'aquesta situació, Joaquín Prat ha ressaltat que el comportament que van demostrar en aquell moment de tensió ha sentenciat el seu pas pel programa, així han quedat descartades per guanyar el premi final.

Joaquín Prat al programa 'Anem a veure' mirant a càmera amb el rostre somrient
El comentari de Joaquín Prat amb què va predir l'expulsió de Blanca | Mediaset

"Jo crec que Aurah i Blanca han dit adeu… Quina pena que Blanca hagi tingut aquesta relliscada", opinava Prat.

Un comentari d'allò més encertat, ja que a la passada gala de dijous, va ser expulsada Blanca Manchón. A més, ella i Aurah eren les dues últimes nominades, per la qual cosa era segur que se n'anés una.

Supervivientes planteja una segona oportunitat a Blanca Manchón

No obstant això, aquesta expulsió ha estat una mica diferent. Per als seus companys, Blanca ja està de camí a Espanya, però el programa li va plantejar una opció de quedar-s'hi.

Davant la recent expulsió d'Ángel Cristo, Telecinco ha decidit no incorporar ningú més a l'illa, atès que ja està avançat el concurs.

Captura de Blanca Manchón a la platja després de la seva expulsió de Supervivientes
Blanca Manchón, última expulsada de 'Supervivientes' | Mediaset

Motiu pel qual ha sorgit l'oportunitat de donar una segona vida a Blanca Manchón. Aquesta intentarà romandre a Playa Corinto sense que la descobreixin els seus companys.

Al pròxim programa li explicaran una sèrie de condicions que haurà de complir per posteriorment tornar a Cayos Cochinos amb la resta de concursants.

El missatge de suport de Joaquín Prat a Carlos Sobera

Joaquín Prat també va voler fer una menció especial sobre Carlos Sobera, presentador de Supervivientes. El madrileny sap bé la tasca complicada que està fent durant els darrers programes i ha volgut valorar-ho.

Captura de 'Vamos a ver' amb Joaquín Prat parlant amb un pol verd el 7 de març de 2024
Joaquín Prat envia un missatge d'ànim a Carlos Sobera | Mediaset

"Vull començar enviant una abraçada i el meu reconeixement a Carlos Sobera, que va estar al capdavant d'una de les gales més difícils de capitanejar. Com a company teu, tot el meu reconeixement", reconeixia.

Estarem pendents de les pròximes declaracions de Joaquín Prat, que ha demostrat tenir bon ull a l'hora de vaticinar els pròxims passos que ocorreran a Supervivientes.