Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de la portada de 'Sálvame', Kiko Hernández somrient amb un vestit marró i coll alt negre i el logotip de Telecinco i un gràfic negatiu

Confirmat: Kiko Hernández i 'Sálvame' prenen una decisió que podria enfonsar Telecinco

'Sálvame' i Kiko Hernández faran un pas que afectarà negativament aquella que va ser la seva cadena durant anys

Kiko Hernández ha estat un dels col·laboradors més importants de Sálvame. Al programa aportava exclusives i, sobretot, mordacitat i conflictes que, moltes vegades, van posar en perill personatges i col·laboradors. Tant és així que va formar el que es va conèixer com a eix del mal, juntament amb Mila i Matamoros.

Quan el programa va ser cancel·lat per Telecinco de manera immediata, Kiko Hernández va optar per centrar-se en projectes relacionats amb el teatre. Per això no forma part de Ni que fuéramos, el nou hereu d'aquell.

Tanmateix, ara Kiko ha decidit tornar a treballar braç a braç amb els seus antics companys en aquest espai. Hi serà amb ells quan pròximament facin el salt a la televisió, al canal Ten, i això és una notícia negativa per a Mediaset. És clar, perquè amb tots ells a la pantalla petita, les seves audiències es poden veure encara més ressentides.

Kiko Hernández i els seus excompanys de Sálvame tornen a la televisió per competir amb Telecinco

Kiko Hernández va estar 14 anys treballant a Sálvame, per la qual cosa la cancel·lació inesperada d'aquest format li va causar un gran pesar. Tot i això, després de quedar-se a l'atur, va treballar amb alguns dels seus companys en unes emissions especials per a Netflix. I després s'ha centrat en la faceta teatral.

Això sí, va donar suport als seus amics del programa quan van decidir posar en marxa en línia el format Ni que fuéramos. Encara més, el dia de l'estrena, mitjançant videotrucada, els va deixar de manifest que s'incorporaria a aquest projecte, però no va establir cap data.

Captura de Kiko Hernández en una videotrucada amb María Patiño a Ni que anéssim Sálvame
Kiko Hernández va anunciar a 'Ni que fuéramos' que s'incorporaria al programa | Canal Quickie

Ara, però, ja sabem que el marit de Fran Antón es tornarà a posar davant de les càmeres el pròxim 3 de juny. Data en què aquest espai presentat per María Patiño farà un gran salt. Tornarà a la televisió tradicional, en concret, començarà a emetre's al canal Ten, a més de continuar en línia.

D'aquesta manera, Kiko Hernández i els altres col·laboradors tornaran al mitjà que més els agrada i a fer això que millor fan: entretenir. I això és un perill per a Telecinco. Sí, perquè ara seran competidors directes i això pot ser força negatiu per a la cadena.

Captura dels col·laboradors de 'Ni que fuéramos' emocionats
Kiko Hernández se sumarà a l'arribada de 'Ni que fuéramos' al canal Ten | Canal Quickie

Des que Sálvame va desaparèixer de la seva graella, Mediaset no ha aconseguit assolir les xifres d'audiències que aquell obtenia, ni tan sols tenint Ana Rosa en aquest horari. Això demostra que el públic preferia el programa presentat per Jorge Javier. I, és clar, ara que els espectadors tornaran a tenir aquest equip a Ten, no tindran dubtes de què veure.

És a dir, que Telecinco podria veure encara més danyades les seves dades en aquesta franja en el moment que Ni que fuéramos arribi a les pantalles el dia 3 de juny. L'expectació és màxima i l'èxit per a aquesta cadena es pot produir, perquè el format ha triomfat en la seva emissió en línia. Des de la seva estrena ha estat l'opció més vista en streaming, fins i tot davant dels youtubers més famosos del país.

Kiko Hernández adverteix Telecinco

Kiko Hernández no ha dubtat a presumir del pas important que ha fet Ni que fuéramos amb Ten i de la seva incorporació. Ho ha fet publicant un vídeo a Instagram que va acompanyat d'un missatge que és tot un revés a Telecinco. Diu així: “Adrián i Óscar, enhorabona per no tirar la tovallola i apostar per un format que la gent adora, vol i necessita”.

“S'han acabat les tardes d'avorriment, de migdiada, de no saber què co** veure. Per fi, tornen uns amics que t'acompanyen, encara que sigui en veu baixa i fent feines a casa. Després de 14 anys, una família, com tantes vegades m'han dit pel carrer”.

A això ha afegit com a advertència: “Enhorabona als meus companys que surten davant i darrere de càmera, al director David, que fa màgia a la televisió. I a aquells que no ens volien, prepareu-vos, tant els que sou a la pantalla com els directius. Ben aviat, veureu tota Espanya i també Itàlia la vàlua que teniu per ocupar un lloc com el que teniu”.

“Petons especials a Sandra Fernández, que és la que va matar Telecinco el 2023. Enhorabona companya!”.