Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge de fotos de Carmen Borrego molt somrient en primer pla i, de fons, bitllets d'euro i el logotip de 'Supervivientes'

Sorpresa en sortir quants diners tenia Carmen Borrego abans d'anar a ‘Supervivientes’

Carmen Borrego va acceptar participar en el reality perquè la seva economia no era precisament pròspera en aquell moment

Carmen Borrego és filla de María Teresa Campos, una de les periodistes més reconegudes del nostre país. Gràcies a ella, ha pogut viure de manera folgada i també guanyar diners treballant a la televisió i fins i tot donant exclusives. Tanmateix, sembla que no ha sabut aprofitar bé aquesta situació per tenir un compte bancari envejable.

Només cal veure que Carmen Borrego va acceptar participar aquest any en Supervivientes simplement pels diners que li oferien. Lògic, perquè aquest li permetria augmentar els seus estalvis, que ella mateixa ha revelat temps abans de marxar a Hondures. Uns estalvis que han sorprès perquè són força simples, tenint en compte la seva professió i posició.

Carmen Borrego: els diners que tenia al banc abans de marxar a Hondures

Carmen Borrego s'ha pogut permetre luxes, capritxos i una vida còmoda per ser qui és i per la tasca que ha exercit a la tele. No obstant això, ha quedat clar que el seu fort no és estalviar ni gestionar bé els seus comptes. I no ho diem nosaltres, ho ha dit ella mateixa en diverses ocasions i fins i tot els seus companys de televisió.

Primer pla de Carmen Borrego a 'Gran Hermano VIP' a punt de plorar
Carmen Borrego no va dubtar a confessar quant tenia al banc | Mediaset

Precisament alguns d'aquests col·legues han admès a Ni que fuéramos que la germana de Terelu va ser una de les que pitjor ho va passar en conèixer la cancel·lació de Sálvame. El motiu és que això suposava que es quedés sense feina en un moment en què no comptava amb excessius estalvis al compte bancari. I és que, tal com ella mateixa va arribar a reconèixer temps abans d'anar-se'n a Hondures, al banc “tinc menys de 10.000 euros”.

I Carmen va afegir que “tinc per viure, per menjar i pagar casa meva”. Sí, perquè viu de lloguer amb el seu marit, José Carlos Bernal.

Per aquest motiu, s'entén que després de la fi d'aquest format, Carmen Borrego acceptés dues propostes laborals. D'una banda, ser col·laboradora d'Así es la vida, que s'emet a les tardes a Telecinco; i, de l'altra, participar en Supervivientes.

En concret, sembla que ella no va dubtar gaire a viure l'aventura del reality esmentat, ja que li van posar sobre la taula una sucosa oferta econòmica. Ni més ni menys que guanyar entre 17.000 i 18.000 euros a la setmana. Per això va dir que sí, ja que això suposava incrementar notablement el seu compte.

Tenint en consideració que ha estat dues setmanes al concurs, s'ha embutxacat al voltant de 36.000 euros. Una xifra interessant i important, que li haurà donat un alleujament financer enorme.

Captura de Carmen Borrego emocionada abans d'abandonar Supervivientes
Carmen Borrego ha incrementat el seu compte participant a 'Supervivientes' | Mediaset

Carmen Borrego reconeix el seu problema amb els diners

Carmen Borrego, en admetre els seus estalvis, va deixar bocabadat tothom. I és que no es podia entendre que fossin tan poc pròsperes atès el paper que havia tingut a la pantalla petita. Ara bé, l'explicació la va donar ella mateixa en una entrevista que va concedir el 2002 a Kiko Hernández a la revista Diez Minutos.

Carmen va confessar sense cap mena d'objecció que “he guanyat més de 8.000.000 euros al llarg de la meva carrera i me'ls he gastat. Sempre he estat molt malbaratadora, he gastat molts diners”.

“Hi va haver un moment que dirigia dos programes diaris i, aleshores, es pagava molt als directors. Però he estat molt capritxosa, no he volgut que faltés res als meus fills. I, a més, he fet el que m'ha donat la gana, que està molt mal fet”.

Això sí, va exposar que, malgrat tot, no se'n penedia, “tot això que tinc de més”. I va afegir que ara “no tinc grans ambicions. Només vull viure tranquil·la, no deure diners i poder ajudar els meus fills”.