Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'Aurah Ruiz amb les mans a la cara, el logotip de Telecinco i un megàfon

Telecinco emet un comunicat que trenca Aurah Ruiz: no pot deixar de plorar

Aurah Ruiz ha esclafit a plorar en conèixer la decisió que ha pres la cadena després d'una situació complicada

Aurah Ruiz ha viscut els últims dies un moment realment dur i complicat a Supervivientes. I és que, amb un company, ha protagonitzat la discussió més pujada de to de l'edició. Aquesta ha arribat fins a un nivell que ha comportat que Telecinco i el programa hagin hagut de prendre mesures.

En concret, Aurah Ruiz ha conegut la determinació de Supervivientes després dels fets. I això ha provocat que hagi esclafit a plorar de manera desconsolada.

Aurah Ruiz, esclafeix a plorar després de sentir la decisió de Supervivientes

Aurah Ruiz ha tingut aquesta setmana una discussió duríssima amb Ángel Cristo, en què ell l'ha insultada greument. Tot alhora que ella ha manifestat que amb el seu comportament entenia que aquell no veiés la seva filla més temps. Una afirmació que ha acabat amb ell saltant-se el perímetre de seguretat i estant tres hores desaparegut.

Després dels fets, la dona de Jesé Rodríguez ha sentit què ha decidit fer l'organització de Supervivientes amb tots dos. A ella se li ha posat una nominació directa aquesta setmana. I a ell se l'ha expulsat immediatament per haver incomplert les normes i haver posat en perill l'equip que el va haver de buscar.

Captura de 'Supervivientes' amb Aurah Ruiz seriosa i Carlos Sobera des de plató parlant en vestit negre amb les mans obertes el 21 de maig de 2024
Aurah Ruiz va conèixer fa uns dies la decisió que havia pres 'Supervivientes' | Mediaset

Aquesta notícia Aurah Ruiz la va rebre dimarts, encara que a la gala de Supervivientes de fa unes hores s'ha mostrat com va actuar després de conèixer-la. Això va fer que es posés a plorar de manera desconsolada.

Així, hem vist que ella, entre llàgrimes, no parava de fustigar-se per la discussió. Afirmava: “Em penedeixo molt d'això que he dit, perquè tinc un fill. Ell va arribar molt lluny per treure això de mi, és que ni me'n recordava, quina vergonya, de debò”.

En aquest moment, va ser consolada per les seves companyes, que no van dubtar a abraçar-la. Tot mentre Pedro la feia reflexionar i posava una mica de seny a la situació dient: “Sempre tenim la possibilitat de decidir com respondre”. I ella hi responia: “Ja, però és que ni me'n recordava que havia dit això, noi”.

I en aquest punt, intervenia Marieta per puntualitzar: “Ell no té remordiments, al contrari, t'ho ha tornat a fer”. Davant d'això la canària, sense parar de plorar, deia: “Només vull demanar perdó a la família que he esmentat. Al 'puente de las emociones' va intentar portar-me al límit i no ho va aconseguir, però l'endemà sí”.

Encara més, Blanca intentava calmar-la fent-li veure que “ell ha discutit amb totes les dones de la platja, de la primera a l'última”. Encara que en qui trobava més serenitat i reflexió era en Pedro que li indicava: “Gestió del moment. Jo decideixo com vull contestar aquest atac, havies d'haver utilitzat uns altres arguments”.

Aurah Ruiz actua molt diferent dels seus companys de Supervivientes

Aurah Ruiz s'ha mostrat penedida de les seves paraules durant la discussió amb el ja exconcursant de Supervivientes, per les quals ha demanat perdó. Una actitud molt diferent de la de la resta de companys. Aquest seria el cas, per exemple, de Marieta, que sobre aquell ha manifestat: “El programa li ha passat factura i se n'ha anat per la porta del darrere”.

“I s'ho mereix. Sí, s'ho mereix perquè no ha fet una convivència fàcil a ningú. És que escopir cap amunt mai és una bona opció”.

Kiko Jimenez i Marieta a Supervivientes
Davant del plor d'Aurah Ruiz, altres concursants van atacar Ángel | Telecinco

Sense parlar que Kiko Jiménez, xicot de Sofía Suescun, ha optat per burlar-se de la situació imitant el ja expulsat. Després d'indicar que aquest, “tenia un bon futur com a actor”, no ha dubtat a vestir-se com ell i copiar els seus gestos i paraules, així provocava el riure de diversos concursants.