Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Tamara Falcó vestida de rosa amb els cabells solts en primer pla i foto d'Íñigo Onieva en primer pla vestit de negre, tots dos mirant al mateix costat

Tamara Falcó, preocupada pel nou problema d'Íñigo Onieva: 'Escombraries al carrer'

Tamara Falcó ha vist que el seu marit s'ha tornat a posar al disparador per l'últim pas que ha fet

Tamara Falcó està centrada en el seu treball a la televisió a El Hormiguero i en el seu pròxim projecte com a jurat de Got Talent. I, a més, està feliç pel seu matrimoni amb Íñigo Onieva i els seus plans de ser mare amb ell.

Tot i això, en les últimes hores, Tamara Falcó ha començat a preocupar-se força. El motiu és que el seu marit, que durant molt de temps ha estat al disparador per la infidelitat que va cometre, ha patit un nou revés. Ell s'ha tornat a envoltar de polèmica després de l'obertura d'un restaurant a Madrid, ja que els veïns estan indignats amb les escombraries que deixa al carrer.

Tamara Falcó veu sortir a la llum les queixes contra Íñigo Onieva

Tamara Falcó ha estat una de les persones que més ha donat suport a Íñigo Onieva en el seu nou projecte empresarial. Sí, en l'obertura d'un restaurant, Casa Salesas, a Madrid, amb dos socis molt coneguts: 'El Turronero' i Iván Espinosa de los Monteros. És més, la mare d'ella, Isabel Preysler, també li ha donat suport acudint al local per gaudir de la seva gastronomia.

Selfie de Tamara Falcó i Íñigo Onieva somrient
Tamara Falcó està encantada amb el nou negoci del seu marit | @tamara_falco, Instagram

La col·laboradora de El Hormiguero està encantada amb la iniciativa del seu noi, però la preocupació ha trigat poc a aparèixer. I és que ell torna a estar envoltat de polèmica per aquest negoci.

El que ha passat és que al programa Ni que fuéramos s'han fet ressò de les queixes dels veïns que viuen al costat de l'esmentat restaurant. S'ha posat sobre la taula que estan farts que hi hagi "escombraries al carrer", ja que la vorera està plena de bosses procedents d'aquest negoci. Fins i tot han ressaltat que en moltes hi ha ampolles de vidre, cosa que suposa que no només no es reciclen, sinó que són un perill perquè qualsevol es podria tallar amb elles.

Captura d'una notícia del canal Quickie sobre les escombraries i els contenidors d'escombraries plens
Tamara Falcó sap que els veïns del restaurant han denunciat públicament la brutícia que aquest genera | La Vanguardia

Tamara ha conegut així que el negoci d'Íñigo ja és al disparador una setmana després d'inaugurar-se. Té en peu de guerra els que estan patint les brutícies que deixa. Una situació que ha fet que Lydia Lozano la qualifiqui d'“indecent”.

A Ni que fuéramos és veritat que s'ha intentat parlar amb Onieva o amb els seus socis per tractar l'assumpte, encara que ha estat impossible. Caldrà esperar per veure què passa a partir d'ara després de la denúncia pública.

Tamara Falcó coneix un altre assumpte que posa en perill Íñigo Onieva

Tamara Falcó estarà preocupada perquè Íñigo torni a estar en boca de tots i es converteixi en tema de debat als mitjans. I és que això pot minar encara més la imatge pública que té.

Però és que també ha comprovat que fins i tot se li ha ridiculitzat a Ni que fuéramos. La raó és que s'ha fet conèixer que Onieva ha publicat a Google crítiques positives sobre el seu negoci. S'ha dit: "El restaurant va començar a rebre ressenyes fins i tot abans d'estar obert".

“I l'autor de les mateixes va ser el mateix Íñigo, i per això estan cremant les xarxes. Li va arribar a fer cinc estrelles. La seva mare també va pujar una altra ressenya molt favorable”.

Després d'aquesta informació, Falcó, si segueix X, abans Twitter, haurà comprovat que Íñigo Onieva s'ha convertit en la riota de molts internautes. Se n'han burlat amb missatges com aquests: “L'agafen les mentides sempre. Quina mala sort” i “Això d'Íñigo i les autoressenyes ja ho va inventar Rocío Flores”.

Als que s'uneixen altres com aquest: “És clar que ell no té dos dits de front. A qui se li acudeix publicar una ressenya pròpia dos dies abans d'obrir el negoci? Noi, fes-te un perfil fals, però no ho facis amb el teu nom, ridícul”.