Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Jorge Javier Vázquez seriós en vestit negre, el logotip de Telecinco i uns interrogants

Telecinco aclareix si acomiadarà de forma definitiva Jorge Javier Vázquez

L'aparició de Jorge Javier Vázquez a '¡De Viernes!' rasa els rumors que situaven el presentador fora de Telecinco

En les últimes setmanes, es comentaven certs rumors que ubicaven Jorge Javier Vázquez fora de Telecinco.

Tot bé arran que al presentador se li acaba el contracte amb la cadena el 2025. Des que es va conèixer la notícia s'ha especulat que Supervivientes podria ser el darrer programa que presentés.

El missatge de Telecinco que aclareix la situació de Jorge Javier Vázquez

Totes aquestes informacions sembla que ja han estat totalment dissipades, ja que la cadena va anunciar fa uns dies l'aparició de Jorge Javier al prime time ¡DeViernes!.

Captura de Jorge Javier Vázquez com a presentador de la gala de Supervivientes a Telecinco
Jorge Javier Vázquez, cada cop més a prop de renovar amb Telecinco | Mediaset

Amb la seva aparició al programa que presenten Santi Acosta i Bea Archidona, ha tornat divendres a la nit a Telecinco, cosa que li porta grats records per la seva llarga experiència a SálvameDeluxe.

L'anunci va saltar per sorpresa de tothom. Doncs feia diversos mesos que estava desaparegut de la televisió abans de tornar a Supervivientes. Per això aquesta setmana l'hem vist dues vegades en pantalla en dos programes diferents.

La publicació per anunciar la seva presència va ser molt cridanera. Es tractava d'un anunci en què apareixia el presentador amb el sentit característic de l'humor. “Massa heu trigat a trucar-me. Per fi una estrella a ¡De Viernes!”.

Com es va poder veure al programa, el presentador va fer un repàs de la seva vida personal i professional en aquest darrer any que li ha estat una mica complicat.

És un moviment que diu molt dels futurs plans que té Mediaset amb el famós periodista. Telecinco ha deixat clar que vol continuar apostant per ell.

Després de la notícia, sembla qüestió de temps que Mediaset li posi a sobre de la taula una ampliació del contracte. Cosa que, segurament, porti que li concedeixin un programa nou perquè sigui el presentador.

La trajectòria de Jorge Javier Vázquez a Telecinco

El català forma part de l'equip de Telecinco des de l'any 2003, on va començar sent presentador de Aquí hay tomate, un dels programes més icònics que es recorden.

Muntatge primer pla Jorge Javier Vazquez amb una platja de fons
La participació de Jorge Javier a '¡De Viernes!' aclareix els dubtes del seu futur | PixaBay, Europa Press, E-Noticies

A partir d'aquí, començaria un camí que el convertiria en una de les cares més conegudes de la televisió. Va començar a agafar el rumb de diversos programes, des de Gran Hermano, Sálvame i SálvameDeluxe, fins a Supervivientes. Han estat alguns dels programes més destacats que ha presentat.

Va tenir una experiència com a jurat de GotTalent durant dos anys, encara que finalment va decidir deixar-ho perquè no podia compaginar-ho amb altres projectes que tenia en aquell moment.

Després d'acabar Sálvame, es va especular molt que podria ser del futur de Jorge Javier. Se li va presentar l'ocasió de presentar Cuentos Chinos, un programa a prime time amb la intenció de fer front a ElHormiguero, però no va tenir èxit. Va ser cancel·lat al cap de tres setmanes de la seva estrena després de no superar el 7% de share.