Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge de Sofia Suescun mirant a càmera i somrient amb els cabells solts i un emoji de desconegut amb signe d'interrogació

El polèmic famós que pot estar amb Sofía Suescun a 'Supervivientes All Stars'

Fins ara, Sofía Suescun és l'única concursant confirmada per a la nova versió del reality

Sofía Suescun ha estat durant anys vetada a Telecinco, però ara la cadena ha decidit tornar-li a donar una oportunitat. En concret, el que ha fet ha estat fitxar-la perquè sigui la primera concursant oficial de Supervivientes All Stars. Una versió del format original en què tindran cabuda els millors participants del reality.

De moment, Sofía Suescun és l'única que s'ha confirmat que estarà al nou programa. Tot i que ha començat a sonar amb força el nom d'un famós controvertit que podria acompanyar-la. Es tracta d'un jove que és conegut per haver donat molt de què parlar a diversos espais de Mediaset: Tom Brusse.

Sofía Suescun podria tenir la companyia de Tom Brusse a Supervivientes All Stars

Supervivientes és l'únic programa que en aquests moments està donant grans audiències a Telecinco, gràcies a situacions com la desaparició d'Ángel Cristo. Per aquest motiu, atès que fa molt de temps que està en crisi i necessita un impuls, la cadena ha decidit apostar al màxim pel format. I la manera que ha trobat de fer-ho és tirar endavant una nova versió.

A l'estiu és quan Supervivientes All Stars començarà a emetre's per celebrar així els 24 anys d'història d'aquest reality. I en aquesta proposta, com va anunciar Carlos Sobera fa uns dies, hi participaran els millors concursants de totes les edicions. Exactament, “els més forts, els més valents, els més hàbils, els que més van emocionar, els que més van fer riure i els que no van callar”.

Sofía Suescun, després de veure que Mediaset li ha retirat el veto, és la primera concursant oficial. I s'ha mostrat molt satisfeta de tornar a viure l'aventura d'aquest programa, que va guanyar el 2018.

Ara com ara, no s'ha revelat el nom de cap participant més, però hi ha un rumor que està cobrant cada cop més força. És el que indica, després d'unes pistes donades per Daniela Requena, que el polèmic Tom Brusse ja hauria signat fins i tot el contracte.

Tom va saltar a la fama el 2019, quan es va convertir en pretendent de la tronista Melyssa a MYHYV. En aquest programa ell va treure a la llum en tot moment la seva elegància, el seu compte corrent i els seus dots de conqueridor. I tot això li va valer per enamorar-la i anar-se'n amb ella de la mà.

Fotografia de Tom Brusse amb Melyssa Pinto en un plató de televisió, tots dos vestits de negre, mirant a la càmera i somrient
Tom Brusse va saltar a la fama conquistant Melyssa | Europa Press

Semblaven feliços i van decidir participar sense cap temor a La Isla de las Tentaciones 2, on va sorgir la controvèrsia. Sí, perquè ell es va deixar portar i va caure rendit als braços de Sandra Pica, provocant que la seva xicota se saltés les normes i acudís a la seva vila entre crits.

Com és lògic, la relació es va trencar i Tom va començar a sortir amb Sandra, amb la qual va decidir participar en La Casa Fuerte. Format en què van demostrar que la seva història d'amor estava a la corda fluixa, encara que es va mantenir fins que ell va marxar a Hondures per concursar a Supervivientes 2021. A l'illa va ser on va rebre la notícia que la seva noia havia trencat amb ell.

Fotografia de Tom Brusse i Sandra Pica com a concursants de La Casa Fuerte
Tom Brusse va passejar el seu amor i desamor amb Sandra Pica pels platós de Telecinco | Mediaset

Des d'aquell moment, Brusse ha participat en algun reality més, com Sol@s i Secret Story, i en tots el seu comportament ha generat debat. La raó és que ha protagonitzat més idil·lis i infidelitats que han deixat clar que el seu fort és seduir. Pel que Kiko Jiménez hauria d'estar atent perquè podria fer el mateix amb Sofía Suescun a Supervivientes All Stars.

Supervivientes All Stars: més noms que sonen com a concursants

Sofía Suescun sabem que és la primera concursant del reality que encara ha d'arribar. Reality que ha topat amb la negativa d'altres exparticipants a formar-ne part. Ens estem referint a Violeta Mangriñán i Fabio Collorichio, que precisament es van conèixer a l'illa i que avui han format una família.

Això sí, a més de Brusse, hi ha altres noms que estan sonant amb força per marxar a Hondures. I són els de Bosco, Jorge Díaz, Olga Moreno, Abraham García i Omar Montes, entre d'altres.

Plànol curt de Bosco Martínez-Bordiu amb rostre seriós a la palapa de 'Supervivientes 2023'
Bosco també sona com a possible concursant de 'Supervivientes All Stars' | Mediaset