Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Susanna Grisoo parlant amb camisa blanca, Íñigo Onieva seriós amb gorra marró i una dessuadora blava i una explosió

Susanna Griso destapa una dada que ningú no coneixia sobre el passat d'Íñigo Onieva

Susanna Griso ha revelat aquesta informació absolutament sorprenent en ple directe d''Espejo Público'

Susanna Griso es posa cada matí al capdavant d'Espejo Público, a Antena 3, per abordar els temes més candents de l'actualitat. Temes als quals, de vegades, aporta informació inesperada i sorprenent. I això és el que ha fet precisament avui.

Susanna Griso ha deixat bocabadats els seus espectadors en donar una dada sobre el complicat passat d'Íñigo Onieva. En concret, ho ha fet en abordar una entrevista que ha concedit Tamara Falcó, la dona d'ell, a una revista. I és que la presentadora ha admès que, després de la infidelitat del jove, va parlar llargament sobre aquesta amb l'afectada.

Susanna Griso dona l'última hora de la vida d'Íñigo Onieva

Susanna Griso, que aquests dies ha estat notícia per la portada en banyador, sabem que té amics molt famosos del nostre país. Aquest seria el cas, per exemple, de María Zurita, la cosina del rei Felip VI, i de Marta Robles.

Però ara ha revelat una amistat que desconeixíem i que ha impactat notablement. Ens estem referint a la que manté amb Tamara Falcó, la seva companya de cadena, ja que aquesta col·labora a El Hormiguero. Aquest enllaç ha cridat l'atenció perquè no se sabia que existia, doncs, entre altres coses, els separa l'edat i que tenen interessos diferents.

Susanna Griso ha confessat la relació estreta que té amb la filla d'Isabel Preysler. Ho ha fet avui a Espejo Público quan ha abordat la darrera entrevista d'aquesta per a la revista Yo Dona. Exactament, l'ha reconegut en tractar allò que la jove ha explicat sobre el que va patir fa temps per la infidelitat del seu noi, Íñigo Onieva.

Post de Tamara Falcó a Instagram amb Íñigo Onieva rient a la neu i un arbre amb llums el 9 de gener de 2024
Susanna Griso ha vist Tamara parlar públicament d'un dels moments més durs de la vida | Instagram, @tamara_falco

Tamara ha exposat que “detesto la mentida, m'horroritza, i intento perdonar-ho tot, ja que el perdó és un do. Hi va haver tant de mal, que necessites temps per guarir totes aquestes ferides. No el podria haver perdonat per mi sola, ha calgut molt de temps”.

Susanna Griso dona dades desconegudes del passat més conflictiu d'Íñigo Onieva

Susanna Griso, després d'explicar als seus espectadors el que ha dit Falcó d'aquella deslleialtat que va patir, ha pres la paraula. Ho ha fet per confessar una cosa que es desconeixia: que sobre aquest dur episodi ella va parlar llargament al seu moment amb Tamara. Es porten bé i hi ha confiança entre totes dues per abordar aquest assumpte tan espinós.

En efecte, ha manifestat: “Nosaltres parlem durant la crisi amb Íñigo sobre la manca d'honestedat. Ella estava molt dolguda per la mentida, més que no pas per l'engany en si”.

Muntatge de Tamara Falcó somrient amb una blazer vermella i brusa morada i Susanna Grisoo somrient amb un coll alt verd
Susanna Griso ha admès que va parlar amb Tamara de la deslleialtat d'Onieva | catalunyadiari.com, Europa Press, GTRES

A això ha afegit: “A mi em va semblar difícil, però em va demostrar que és molt generosa i que el perdó és molt important. És que és molt religiosa”. Després d'això, Susanna ha confessat que esperava que Falcó no s'enfadés per haver revelat aquests detalls tan íntims.