Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'un primer pla de Rosario Mohedano amb rostre neutre i el logotip de Telecinco

El sorprenent canvi físic de Rosario Mohedano des que va abandonar Telecinco

Rosario Mohedano ha experimentat una renovació d'imatge, en què ara ha fet fins i tot un pas més

Rosario Mohedano fa temps que està vetada a Telecinco, com la majoria de la família. Abans que això es produís, però, era una assídua de la cadena. Sí, perquè va arribar a ser col·laboradora, convidada i fins i tot concursant de GH VIP.

Des d'aquells temps en què era a Mediaset, Rosario Mohedano ha experimentat un canvi físic notable. I així ho demostra a les xarxes, on fins i tot ha revelat l'últim retoc que s'ha fet.

Rosario Mohedano: així ha canviat

Rosario Mohedano és coneguda al nostre país des de petita, ja que la seva tieta paterna era la gran Rocío Jurado. Per això l'hem vist créixer, fer els primers passos en el món de la música i fins i tot viure històries d'amor. És més, sobre la seva vida i la seva professió ha parlat sense embuts a Telecinco.

L'exparella d'Antonio Tejado ha concedit nombroses entrevistes a diferents programes de Mediaset durant anys i fins i tot ha participat en realities. Però fa un temps es va decidir vetar-la a ella i a tota la seva família.

Fotografia de Chayo Mohedano abraçant a la seva tia Rocio Jurado afectuosament en un eveno
A Rosario Mohedano la vam conèixer per la seva tieta | Europa Press

Chayo està ara centrada en la seva carrera com a cantant i en potenciar les xarxes. Xarxes que han permès veure com ha canviat des que ja no és en aquesta cadena.

Durant la seva etapa en aquest mitjà, la vam veure amb molts looks diferents, fonamentalment quant a cabell. I és que va arribar a lluir serrell, després se'l va treure, es va tallar la cabellera, va lluir ones, es va posar morena, va aparèixer amb tints caobes... Tot alhora que també va tenir temporades on la seva silueta estava més estilitzada i altres en què menys.

Ara està diferent de com la vèiem a la televisió. No només llueix una figura força envejable, sinó que a més ha canviat una altra vegada els seus cabells. Actualment, està rossa i s'ha tallat una mica la cabellera, a l'altura de l'espatlla, que porta completament llisa.

Muntatge de diverses imatges de Rosario Mohedano en diferents anys
Rosario Mohedano ha canviat d'imatge des que no és a Mediaset | catalunyadiari.com, GTRES, Europa Press

El darrer retoc de Rosario Mohedano

Rosario Mohedano està molt preocupada per la seva imatge, ja que sap que la seva feina requereix cuidar-la al màxim. Per això ara ha decidit fer-se un retoc per sentir-se millor i donar-ho tot sobre l'escenari. I també, per descomptat, per presumir de figura a la platja o a la piscina aquest estiu.

El que ha fet la filla de Rosa Benito és sotmetre's a un tractament per acabar amb la cel·lulitis que sorgeix amb el pas del temps. Per aquest motiu, ha acudit a la seva clínica estètica de confiança per fer cinc sessions de mesoteràpia amb Alidya. Una proposta aquesta que actua directament al greix subcutani i a la primera capa de la dermis.

Punxades a la zona dels glutis i de les cuixes són les que ha rebut Rosario i les que ha compartit amb els seus seguidors. En concret, ha mostrat aquest pas que ha fet amb un vídeo. Vídeo que ha acompanyat del text següent: “Complir anys sempre és una virtut, però no s'han de notar”.

“Les dones, i més amb uns anys, embarassos, talons i canvis hormonals patim de cel·lulitis, que si no la tractem pot deformar la nostra silueta. Soc presumida i m'agrada cuidar-me”. A això ha afegit que “ja noto els resultats el primer dia”.